Actiecamera’s zoals de GoPro zijn de meest robuuste, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige action cams die er zijn. En om nog meer uit je action sport camera te halen, wil je het liefst allerlei handige accessoires in handen krijgen om zo een hele reeks van allerlei unieke opname keuzes mogelijk te maken. 

Als je jouw inhoud namelijk vanuit een ander perspectief wenst vast te leggen, dan bestaan er een heleboel verschillende Actioncam-Mania montage accessoires waarmee jij je camera op je lichaam, helm of fiets kunt bevestigen. Wil je het water op, dan zijn er speciale mounts verkrijgbaar die je simpel op vlakke ondergronden zoals je surfplank of kiteboard kunt bevestigen. 

Mounts zijn echter slechts een deel van het accessoire verhaal; er zijn evenzo allerlei soorten handgrips, statieven, duikkoffers, lichten en opladers beschikbaar. Al deze accessoires assisteren om de mogelijkheden van jouw actiecamera nog een stuk indrukwekkender te maken. 

Hier is een kleine selectie van GoPro accessoires, die jou in 2020 helpen het beste uit jouw actiecamera te halen en om uiteraard verbluffende beelden en foto’s te kunnen maken.

Een drijvende bobber handgrip 

Dit is één van de beste GoPro toebehoren voor in het water te filmen. Als watersportliefhebber die meer uit zijn of haar actiefilms wil halen, is een bobber grip een handige tool die bovenaan je verlanglijstje moet staan. 

Dit hulpmiddel bestaat voornamelijk uit een comfortabele, antislip handgreep. Het helpt je niet alleen om vanuit verschillende beeldhoeken opnames in het water te maken, maar houdt je GoPro ook drijvende, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken dat deze zinkt als je hem per ongeluk in het water laat vallen.

De onderwater dome 

Mocht je de mazzel hebben om (in het buitenland) in mooi helder water beelden vast te kunnen leggen tijdens het duiken en snorkelen, of dat je heel fraai vanaf je surfboard een coole half boven en half onder water videoshot wenst. Met een onderwater dome van Actioncam-Mania is dit allemaal mooi mogelijk.

Een octopus statief 

Maar ook op het land zijn de juiste Actioncam-Mania accessoires soms uiterst urgent. Er is dan ook niets vervelender dan te ontdekken hoe een oneffen oppervlak de ondergang kan zijn van jouw perfect geplande handsfree actiefoto. 

Een octopus statief haalt het beste uit elk oppervlak, of je deze nu op een oneffen stenen ondergrond zet of om een paal bevestigt. Dit is zonder meer één van de beste GoPro tools voor wanneer je in de wildernis fotografeert of voor het vastleggen van zeer creatieve opnamehoeken.

Een 3-weg camera grip 

Als jij op zoek bent naar één multifunctionele GoPro houder, dan is een 3-weg camera grip wat je het beste in jouw cameratas kan meenemen. Dit is namelijk een camerastatief, grip en selfie-stick allemaal in één compacte gadget verpakt! 

Opgevouwen is het een comfortabele cameragreep om de hele dag door mee te filmen. Verleng de driedelige arm en je hebt de perfecte selfiestick, of een geweldig hulpmiddel om jouw camera boven jezelf uit te steken. Tot slot is het ook nog eens een ministatief!

De borst mount of gordel 

Als laatste noemen we vandaag de beste actiecamera accessoire voor fietsers, hardlopers en wandelaars. Een GoPro borst mount of gordel is de perfecte accessoire voor als je mooie beelden wenst op te nemen zonder je camera aan een rugzak te hoeven bevestigen. 

Zo’n borst mount is startklaar voor iedere extreme sport en geeft een perfect zicht op alle actie onder ooghoogte. Deze hoek kan qua opnamen meeslepender zijn en zal jouw beeldmateriaal zeker uniek maken. 

Maak jouw actiecamera film of fotografeer kunsten nu nog beter met hoogwaardige accessoires van Actioncam-Mania voor het creëren van dramatische actiescènes, vlog activiteiten en nog veel meer! 

bobber handgrip

dome

octopus statief

monopod statief grip

borst