Als jij op zoek bent naar een totaal andere beleving van je camera actie, dan is zo’n 360 graden actiecamera van Actioncam-Mania absoluut iets om je in te verdiepen!

Een 360 graden camera legt namelijk alles in alle mogelijke richtingen vast voor een unieke ruimtelijke ervaring.

Deze bijzondere camera geeft jou een compleet 360 graden gezichtsveld bij iedere video of foto die je maakt. Het biedt jou zo een compleet alternatieve blik op al jouw actiescènes en met zijn ongelooflijke gezichtsveld van 220 graden is er weinig dat deze actiecamera niet zal zien!

Het wordt geleverd met ingebouwde WiFi, zodat jij deze camera direct vanaf je telefoon of tablet kan bedienen, je via live-streams alles kan bekijken en de genomen foto’s onmiddelijk kan delen met al jouw vrienden op sociale media.

De 360 graden camera wordt geleverd met een uitgebreid accessoirepakket, inclusief een waterdichte behuizing plus een aantal handige bevestigingspunten waarmee je hem eenvoudig kunt bevestigen aan het stuur, een helm of bijna alles wat je maar kan bedenken.

Maar natuurlijk is er een belangrijke vraag voor iedereen die de wereld van 360 gradenfotografie wil verkennen: waar is het precies voor?

Eén ding om te overwegen is live-evenementen, van sportevenement of feesten tot festivals. Stel je nou eens voor dat je naar Pinkpop of het beroemde Glastonbury muziekfestival gaat. Als je dan een 360 graden camera bij je hebt voor je iPhone of Android smartphone, dan kan jij die volledige ervaring gelijk delen met vrienden en familie op bijvoorbeeld Facebook.

Dit is tevens één van de beste manieren om een persoonlijk ervaring op een meeslepende wijze opnieuw te beleven.

Het is alsmede een media type dat een enorme vernieuwende waarde kent. De echte waarde van 360 graden video’s die veel mensen bij zichzelf wellicht nog niet hebben gerealiseerd, is de mogelijkheid om een echt unieke en complete reiservaring vast te leggen, alvolgens deze met hun wereld te delen.

De plaatsing van de 360 graden camera is hierbij ook uiterst belangrijk. De camera moet namelijk behandeld worden alsof het een persoon is, omdat de kijker de realiteit ervaart vanuit het gezichtspunt van de camera.

Om die reden zijn personen die voor de eerste keer echte 360 graden content zien dan ook zo onder de indruk van deze beelden. Wat uiteraard tevens tot een grote ontdekkingtocht van de VR videomakers of fotografen leidt. Want door 360 graden opnames op buitengewone locaties toe te passen kan je er een geheel ongekend spectakel van maken.

Ben jij ook klaar voor nieuwe VR avonturen? Actioncam-Mania.nl helpt je wel 360 graden op weg!

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=360+graden+beleving