Miljoenen mensen hebben GoPro draagbare camera’s gebruikt om ze bij hun iedere duik, drone-vlieg capriolen, of haai-aai avonturen bij te staan. GoPro heeft deze consumenten niet alleen een camera verkocht, maar iets wat de smartphone niet gemakkelijk kan vervangen: de speciale ervaring van het gebruik van deze unieke actie camera. En dat gebeurt al sinds 2004.

GoPro verkoopt dus niet alleen een videocamera, maar ze verkopen de herinnering aan die specifieke watergolf of die unieke ski-afdaling die jij meemaakt. Dat is dan ook de reden waarom sommige merken zo populair zijn. Ze zeggen iets over de mensen die hen dragen. De iPhone zou wellicht een status symbool zijn geweest toen het voor het eerst geïntroduceerd werd. Nu is het een tool die net zo veel over zijn eigenaar zegt als het type schoenen dat ze dragen. Maar als je nu iemand tegenkomt die een GoPro Hero camera op hun borst heeft bevestigd, dan is dat een signaal naar de wereld toe om aan te geven dat deze persoon iets geweldigs gaat doen.

Met zo’n GoPro ben je dus al dé man (of al je het wenst dé juiste actievrouw!). Maar om optimaal gebruik te kunnen maken van je action cam heb je natuurlijk wel de juiste accessoires nodig. Want jij weet net zo goed als ik dat die avonturen van jou als een GoPro MacGyver weinig waard zijn zonder die handige snufjes of tools. Dus om de perfecte Action-Cam-Man te zijn heb je uiteraard de juiste hulpstukken nodig èn GoPro-Mania.nl assisteert je daar natuurlijk graag bij.

 

https://www.actioncam-mania.nl/gopro-hero-accessoires/