In de film “The Jewel of the Nile” waarin Michael Douglas, Kathleen Turner en Danny DeVito de hoofdrollen vertolken hebben de hoofdpersonage’s Jack en de beroemde schrijfster Joan een mooie boot met een rustig leventje. Maar Joan verveelt zich met Jack met al zijn romantische aandacht en vraagt haarzelf af: “Hoeveel romantiek kan een vrouw overleven?”

Gelukkig voor Joan, en de kijkers die al de actie in deze spektakelfilm meebeleven, volgen er vervolgens flink wat spannende archeologisch getinte avonturen met leuke actie beelden, bizarre situaties en komische taferelen.

Ben jij ook op zoek naar meer spanning in jouw eigen leven? Ga dan ook met je GoPro camera op pad en duik in wervelende indrukwekkende belevenissen. Toon deze gefilmde happenings daarna aan jouw lievelingspubliek en ben de ster van de show òf in ieder geval de regisseur ervan!

When the Going Gets Tough, the Go Pro Tough Get Going… en jij was erbij! Zorg er echter wel voor dat jouw GoPro partner goed uitgerust en voorbereid met jou op pad gaat. Dat betekent goed uitgeslapen met voldoende energie en de juiste actiekleren om hem èn jouzelf zonder kleerscheuren door al het avontuur heen te lozen.

Get ur Gear up & get goin’ betekent daarom bedachtzaam aandacht besteden aan de juiste accessories. De juiste GoPro mount van Actioncam-Mania.nl gebruiken is daarbij uiteraard van hoofdbelang. Want de beste plaatsing van de actie camera zorgt voor de meest spectaculaire beelden.

De beste uitgekozen GoPro mount zorgt daarnaast voor verfrissende beeldhoeken en biedt jou als cameraman of vrouw tevens de juiste veiligheid. Want wanneer jijzelf diegene bent die de actie verricht, wens je daar uiteraard ook complete aandacht aan te besteden. Die GoPro mount bekommert zich dan wel zorgzaam over jouw actioncam.

Jouw acteerwerk en/of camerabediening is van groot belang voor een goede actiefilm, maar onderschat vooral ook niet de belangrijke taak van jouw GoPro in de bijrol.

En zo gaat de Emmy Award voor beste GoPro bijrol in een actiefilm dit jaar naar: de GoPro mount!

Dit alles met de hulp van èn met dank aan Actioncam-Mania.nl, want zonder hun hulp was deze grote verdienste niet mogelijk geweest...

 

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=mount