Jouw Actioncam-Mania fishing reels in de herfst gebruiken.

Als je in de herst gaat vissen, dan wil jij die uren die je op of bij het water besteedt echt wel laten tellen. Het mooie van vissen in de (late) herfst is dat het beter is om op het midden van de dag met jouw fishing reels te gaan vissen wanneer de zon en de temperatuur op z’n hoogst zijn.

Dit zorgt er namelijk voor dat het water op de warmste stand zal zijn van die herfstdag en geeft bijvoorbeeld roofvissen zoals de baars of snoekbaars een prima kans om op te warmen. Gewoonlijk is rond 11 of 12 uur een goed moment om te beginnen met vissen. Is dat niet fijn?

Een groot stuk aas vangt grote vissen

Jij hebt dit waarschijnlijk wel vaker gehoord tijdens jouw visdagen. Het is echter absoluut waar en zeker in de herfst wanneer de baars zich op de winter voorbereidt. Vissen weten namelijk dat het harde ijswater niet ver meer weg kan zijn en zodra er ijs op het water vormt, dan vertraagt het metabolisme, waardoor deze vissen minder vaak kunnen eten.

Tijdens deze late herfstperiode willen baarsen hun energie zodoende laten tellen. In plaats van meerdere kleinere maaltijden na te jagen, willen ze nu liever een grotere maaltijd achtervolgen. Dus dat betekent gedurende deze tijd van het jaar dat jij beter langzaam met een wat groter stuk aas aan jouw fishing reels kunt vissen.

Fishing reels collectie

Actioncam-Mania biedt een prima assortiment van allerlei hoogwaardige fishing reels aan. Het gaat hier veelal om zogenaamde ‘spinning reel’ molens. Dit zijn de meest populaire type vismolens, welke bij uitstek geschikt zijn vanwege de gebruiksvriendelijkheid, het bedieningsgemak en efficiëntie.

Dit type fishing reels beschikt over een open ontwerp en het is vrij eenvoudig uit te werpen, zelfs door beginners. Ze werpen snel uit, zijn veelal behoorlijk nauwkeurig en werpen alsook veel verder uit dan andere typen spinnende vismolens.

Aan het (vis-) lijntje houden

Deze draaiende vismolen heeft daarnaast een geweldige lijncapaciteit, wat betekent dat jij er een behoorlijke hoeveelheid vislijn op kunt zetten.

Deze fishing reels beschikken over een vaste spoel, waardoor de vislijn vrij uit deze draaien molen geworpen kan worden, Dit is zeker een geweldige optie voor (lichtgewicht) kunstaas.

De haspel hangt onder de hengel, dus dat geeft zo een prettig stabiel en evenwichtig gevoel. Dit type haspel is absoluut ideaal voor vissers die al een beetje werpervaring hebben opgedaan. Iets wat een beginner nog even onder de knie moet krijgen...

Voor de meeste (gevorderde) vissers is de draaiende vismolen een uitstekende keuze. Het geeft jou veel meer afstand en een betere nauwkeurigheid. In de fishing reels collectie van Actioncam-Mania vind je allerlei interessante varianten om ook jouw visvangst aangenaam succesvol te kunnen maken.

Een magische vistijd

Welnu, ben jij er al klaar voor om in dit herfstseizoen te gaan vissen? Geniet dan ook van de schoonheid en de zeldzame eenzaamheid van dit frisse seizoen.

En alhoewel het aanpassen aan het tempo van de natuur in de herfst wel even wennen kan zijn, liggen de beloningen er voor het oprapen! Dus kleed jezelf nu optimaal aan voor het wispelturige herfstweer en profiteer met jouw Actioncam-Mania fishing reels volop van deze magische vistijd!

fishing reels