Een unieke GoPro levensstijl verdient uiteraard ook een buitengewone stijl!

Met de speciale Actioncam-Mania stickers voor de GoPro Hero 3+ / 3 en 4 geef je jouw camera een persoonlijke stijl voor ieder avontuur dat op je pad komt.

Met zo’n bijzondere skin creëer je uiteraard een volledig eigen look op deze kleine en krachtige GoPro. Het uitgebreide sticker assortiment helpt jou mee de perfecte aanvulling mogelijk te maken voor deze geweldige gadget.

Personaliseer je GoPro met een aangepaste GoPro-sticker-skin en geef hem zo de gedurfde stijl die hij verdient. Je kan kiezen uit kleurijke Retro UK of USA vlag patronen om je camera stijlvol aan te kleden. Er zijn tevens andere vlag-patronen leverbaar, alsook een heel funky graffiti skin!

Welke je ook uitkiest, de precisie-uitsparingen van deze sticker behoudt de volledige functionaliteit van jouw geliefde GoPro Hero. De sticker is namelijk nauwkeurig uitgesneden om zo volop toegang te bieden tot alle knoppen en poorten.

En naast die coole nieuwe look beschermt deze stevige sticker jouw camera bij dagelijks gebruik ook goed tegen vuil, krassen en stof.

Deze GoPro anti-slip stickers zijn eenvoudig aan te brengen en mocht je het ooit willen verwijderen, dan is dit ook simpel te doen zonder hopeloze plakresten.

De duurzame, flexibele afwerking zorgt ervoor dat die saai gekleurde GoPro Hero er nu een stuk vrolijker uit zal zien. Het is niet alleen handig in het gebruik, maar is tevens van een hoge kwaliteit. Plus dat alles voor uiteraard een redelijke Actioncam-Mania prijs!

Maak jouw actiecamera net zo uniek als jouw beeldmateriaal met de GoPro Hero stickers van Actioncam-Mania!

https://www.actioncam-mania.nl/hoezen/stickers