Metal Gear is een reeks van gerenomeerde computerspellen. Gemaakt door Hideo Kojima en ontwikkeld & gepubliceerd door Konami wordt de gamer op diverse belangrijke missies weggezonden.

Metal Gear is niet alleen één van de langstlopende gameseries aller tijden, maar er zijn tevens weinig videogames series die zoveel opwinding en verwachting bij gamingfans opwekken als deze gaming franchise.

Spelen met jouw professionele GoPro is ook geen spelletje maar een uiterst serieuze aangelegenheid! Daar is dan ook een stoere metalen GoPro survival case voor nodig. Deze speciale ‘Metal Gear’ voor je GoPro is van groot belang om jouw actiecamera op jouw eigen video missies tegen grof geweld te beschermen.

Na een redelijk bedrag uit te hebben gegeven voor zo’n professionele camera, zoals bijvoorbeeld de GoPro Hero5, wil je hem uiteraard zo optimaal mogelijk beschermen. Want niemand kan het vermijden kostbare fouten te maken. Zo zou je hem onbedoeld kunnen laten vallen. Oh jee en oh neeeeee!

Het is gemakkelijk om jouw waardevolle camera langdurig te beschermen door er simpelweg één van die oerdegelijke aluminium cases van GoPro-Mania.nl om te leggen.

Zo biedt GoPro-Mania.nl onder meer een ultra sterk aluminium PULUZ frame die jouw actiecamera perfect beschermt en die het ook nog eens mogelijk maakt dat er op jouw actioncam een UV of polariserend filter met een diameter van 37 mm gemonteerd kan worden. Deze behuizingskooi zal zeker een grote duurzaamheid en stabiliteit bieden, opdat jij er ook niet veel zorgen meer over hoeft te maken!

Dus heb jij onlangs een GoPro actiecamera gekocht en zoek je daarvoor een coole behuizing om deze goed te beschermen? Nou, dan ben je hier bij GoPro-Mania.nl aan het juiste adres!

Geen missie is onmogelijk met zo’n GoPro-Mania mission possible behuizing!

 

https://www.actioncam-mania.nl/gopro-hero-accessoires/protective-case/metal-cases