Wie kent hem nog? Hasselhoff, die ook wel ‘The Hoff’ genoemd werd. Ik heb het dan over natuurlijk over David Hasselhoff, de acteur die van 1989 tot 2000 in Baywatch speelde. Merkwaardig genoeg waren de heuvel landschappen van Pamela Anderson gedenkwaardiger en daar wordt dan ook eerder aan gedacht dan aan deze Hassel-man die de mazzel had om er naast te staan en er net als ons naar te kunnen kijken… Ahum!

Hetzelfde geldt ook voor Night Rider, de actie cultserie uit de tachtiger jaren waar David tevens een hoofdrol in speelde. Maar de echte ster hier was natuurlijk KITT, de technisch zeer geavanceerde ‘denkende’ auto die Michael (Hasselhoff ) Night bij moest staan. Met al zijn wapens en een hoop gadgets was deze onverwoestbare auto dan ook de succesfactor voor deze TV-serie missies.

Dat geldt tevens voor alle GoPro accessoires sets die je bij Actioncam-Mania.nl in het assortiment terug kan vinden. Jij dacht dat die GoPro altijd de helden-hoofdrol op zich neemt, nou vergeet het maar! Want zonder de juiste accessories-kit wordt het wel heel moeilijk die avonturen van jou volkomen succesvol op film vast te leggen.

Zo’n alles in één GoPro accessoires set bundel voldoet aan de belangrijkste behoeften voor de ondersteuning bij de opnames met je GoPro Hero Camera. Gebruik deze perfecte multifunctionele set om beelden vast te leggen zonder andere mensen om hulp te vragen.

Elke accessoire biedt tot in ieder klein detail een kwaliteitswaarborging, waardoor het een veilige uitrustings-metgezel zal zijn voor jouw GoPro. Geniet met een GoPro accessoires set van Actioncam-Mania.nl overal wat je maar doet: fietsen, wandelen, klimmen, lopen, motorcrossen of andere mogelijke actie (buiten) sporten.

Wees verstandig en overweeg dus ook een GoPro-kit. Dan kan je net als Michael Night vragen: “KITT, waar ben je?” Waarop KITT beantwoordt: “Ik ben op je parkeerplaats, Michael. Waar anders zou ik zijn?”

Die kit die jij zoekt zal dan ook geparkeerd zijn in de GoPro accessoires-parkeer-tas of case… en met een beet mazzel wordt er al zo’n prettige opbergruimte direct bij een superhandige GoPro accessoires set bundel meegeleverd…

Actioncam-Mania is de ultieme actiehelden GoPro-KITT leverancier van de moderne tijd!

 

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?o=+goproaccessoires+set&q=gopro+accessoires+set