Eén van de belangrijkste eigenschappen van GoPro’s en andere actiecamera’s is dat je ze op plaatsen kan gebruiken waar de meeste andere camera’s niet kunnen komen.

Maar dat betekent alsook dat je het daar waarschijnlijk wel zou willen gebruiken zonder die camera in de hand vast te houden. En daarvoor moet je jouw action cam via een GoPro remote op afstand bedienen.

Op afstand bedienen

De GoPro kan gemakkelijk met een afstandsbediening samenwerken die niet alleen opnames activeert of video start en stopt, maar kan soms ook via WiFi gebruikt worden om op commando van zijn baasje te schakelen tussen basisinstellingen.

Houd er daarnaast eveneens rekening mee dat als jij een selfie in de burst-stand opneemt, je idem een GoPro remote nodig hebt om de sluiter te activeren.

Resultaten

Het leren van de initiële setup en de draadloze pairing-stappen, basisinstellingen en wanneer jij het beste de GoPro remote kan gebruiken, is meestal de focus van een kleine persoonlijke zelfstudie...

Maar de resultaten ervan zullen jou vervolgens echt wel een behoorlijk voldaan gevoel opleveren!

Net als in de film

Met alle geavanceerde technologieën in zo’n klein camera pakketje is het zeker geen verrassing dat zelfs grote producties begonnen zijn met het gebruik van action cams in grote bioscoop films en tv-shows zoals The Martian, Furious 7, Carpool Karaoke en Discovery’s Alaskan Bush People.

Er zijn talloze manieren om via een remote GoPro in krappe ruimtes opnamen te maken die zonder al die moderne tech nooit haalbaar was geweest.

Meestal zie je ze gemonteerd in een auto, op een helm of voertuig waardoor de filmmaker de kans krijgt om een ​​unieke kijkervaring te creëren die het publiek het gevoel geeft dat ze er zelf bij waren.

Gemakkelijk in gebruik

Een GoPro remote is super handig en ook nog eens behoorlijk gemakkelijk in gebruik. Al was het enkel voor de bediening tijdens het skiën, surfen of andere action cam avonturen.

Geweldige actie opnames maken van afstand doe je heel simpel zelf met een GoPro remote van Actioncam-Mania.

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=GoPro+remote

Bevat info van o.a. thetechreviewer