In the deserts of Sudan... And the gardens of Japan... From Milan to Yucatan... Every woman, every man... Hit me with your rhythm stick... Hit me! Hit me! Je t'adore, ich liebe dich, Hit me! Hit me! Hit me! ... ... ...

Het is algemeen bekend dat het liedje van Ian Dury “Hit Me with Your Rhythm Stick” werd geïnspireerd door zijn handicap. Dury werd geboren in Harrow in mei 1942 en kreeg polio toen hij zeven jaar oud was. Dury was niet beperkt tot het gebruik van een rolstoel, ondanks dat zijn lichaam was vervormd door de ziekte, maar hij gebruikte wel een wandelstok voor de rest van zijn leven.

Zijn lichaam mocht dan wat zwakjes zijn, maar zijn persoonlijke songtekst is in alle opzichten perfect! In een liedje dat niet veel meer doet behalve de namen van exotische plaatsen op te sommen, levert hij in precieze rijmvorm een prachtig avontuurlijk avontuur. Dit geweldige nummer dat als single een miljoen keer is verkocht, is dan waarschijnlijk ook één van de meest opwindende popsongs ooit geschreven.

“Ieder nadeel heb zijn voordeel”zouden we zijn hitsucces dan maar op zijn Cruijffiaans omschrijven.

Ben jij ook een avonturier en wil jij samen met jouw GoPro camera idem dito in het echt de mooiste uitheemse plaatsen bezoeken en vastleggen, dan is het niet eens zo’n gek idee om eveneens een stick mee te nemen... Een uitschuifbare GoPro monopod stick wel te verstaan!

Als je een GoPro monopod wilt gebruiken voor het opnemen van jouw actieve belevenissen, kies dan voor een monopod van GoPro-Mania.nl die net zo robuust is als jouw GoPro camera zelf. De gemiddelde selfie stick kan namelijk gewoon niet voldoen aan de eisen van een flink sportieve GoPro-gebruiker.

Wanneer je op zoek bent naar een GoPro-vriendelijke monopod, zoek dan naar een stick die zeer robuust gebouwd is, een stevige pool heeft en geleverd wordt met behulpzame accessoires zoals een polsbandje. Zoek als het kan dan ook gelijk naar een GoPro monopod die waterdicht is.

Alleen dan weet je dat jouw exotisch GoPro selfie filmavontuur er geslaagd uit zal komen zien.

Doe het samen met GoPro-Mania.nl en zeg daarna wat Bryan Ferry ook al zei: “Let’s stick together!”

 

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=monopods