Waarom een Naturehike camera bag.

Natuur- en avontuurfotografie is één van de indrukwekkenste fotografische mogelijkheden die er bestaat. De glorie van wat er allemaal op deze wereld gebeurd, hoe wij als mensen hiermee omgaan is heel consequent indrukwekkend op velerlei niveaus.

Maar we moeten af en toe wel de feiten goed onder ogen zien, want de natuur is soms ietwat chaotisch...

Buitenfotografen moeten vechten tegen regen, sneeuw, natte sneeuw, modder, rivieren, moerassen en ieder andere barrière die hen voor de voeten geworpen kan worden. Wij van Actioncam-Mania.nl kunnen jou niet meehelpen diep door een ijskoude kreek te waden of een tropische onweersbui te vermijden, maar we kunnen jouw fotografie uitrusting daar wel veilig doorheen helpen!

Dit blog artikel gaat specifiek over de waterdichte / waterbestendige Naturehike camera bag. Deze tas is cruciaal voor buitenfotografen of voor iedereen die in vochtige omgevingen moet werken. Het biedt een speciaal niveau van bescherming die een normale camera tas nou eenmaal niet kan aanbieden.

En die bescherming is hoog nodig, want als jij jouw camera niet droog kan houden wanneer je midden in een regenbui bent, dan krijg je (meestal) ook geen foto’s.

Met behulp van zijn gelamineerde waterdichte 500D dikke PVC buitenlaag plus suède schuim voering, is de slijtvaste Naturehike camera bag uiterst gemakkelijk in gebruik en portabel.

Deze Naturehike camera tas van Actioncam-Mania is een zogenaamde ‘roll-top-bag’. Er is een goede reden waarom bijvoorbeeld kajakkers van alles in een roll-top-dry-bag stoppen. Dit type tas is namelijk de beste manier om iets droog te houden voor als je denkt dat het echt nat of vochtig gaat worden.

Er is echter wel iets wat je even moet weten: een super snelle gemakkelijke toegang is namelijk een compromis. Want zoals reeds te verwachten viel door zijn specifieke sluit mechanisme, is een roll-top-bag minder rap toegankelijk dan een borst of heup cameratas.

Maar zoals Johan Cruijff  reeds zei: “Elk nadeel heb se voordeel”. Zo’n Naturehike camera tas is namelijk flink waterbestendig en je kan ‘m zelfs schoonspoelen met de fotoapparatuur erin door hem gewoonweg onderwater te dompelen.

Een Naturehike camera tas van Actioncam-Mania is kortom een wonderbaarlijk goede camera beschermer tegen onze bijzonder woeste natuur.

Dus voor wie het echt droog wil houden: Actioncam-Mania helpt!

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Naturehike+camera+bag