Hé jij daar! Wil jij ook niet betere foto’s of video’s met jouw GoPro of smartphone maken? Allereerst moet jij er dan natuurlijk voor zorgen dat je een geweldige camera in huis hebt. Heb jij dat al gedaan? Nou, dan moet je erna direct voor zorgen dat je er een vaste opnamehand bij krijgt!

Hoe stil dat jij je camera ook met jouw hand denkt vast te houden of hoe soepel jij denkt dat je beweegt, de kans is behoorlijk groot dat die camera van jou toch nog lichte haperingen oppikt. Er is helaas geen enkele eenvoudige manier om handmatig je camera van links naar rechts te pannen om zo een perfecte, vloeiende video te maken. Je hebt vooral bij video gebruik daar echt wat extra hulp bij nodig, namelijk een gimbal.

De Puluz G1 van Actioncam-Mania is een uiterst compacte en slimme professionele gimbal voor smartphones en GoPro actie camera’s. Het is ontworpen met een compleet nieuw besturingsmechanisme om ervoor te zorgen dat het heel gemakkelijk is om nauwkeurig en snel verschillende beeldhoek standen toe te passen, plus daarbij allerlei bedieningsmodi uit te voeren.

De Puluz G1 is een geweldig product dat jou behoorlijk wat creativiteit kan brengen. Het biedt allerlei functionele knoppen voor fotografie en video, zoals opnemen, in- en uitzoomen en een selfiestand.

Additionele digitale creativiteit kan ook toegevoegd worden via zijn iOS en Andriod APP, waarmee je auto-tracking, time-lapse en filterwisseling mogelijk kan maken. Met een maximaal laadvermogen van 220 gram kan jij altijd extra lenzen met verschillende brandpuntsafstanden, led verlichting of vele andere coole accessoires bevestigen.

Het maakt gebruik van een soepele en geluidsarme borstelloze motor die jou een zeer soepele en stille werking levert. De Puluz G1 biedt een volledige rotatie van 360 graden langs de panas en wordt geleverd met een 4-wegs joystick om jouw beeldhoek dienovereenkomstig aan te passen.

De Puluz G1 levert een nauwkeurige gezichtsherkenning en een goede volgsnelheid: wanneer de PULUZ G1 het gezicht in het opnamebeeld ‘locked’, kan de gimbal met zijn automatische volgfunctie dit gezicht automatisch volgen in de bewegingsrichting van de persoon. Dit is uiteraard perfect voor het maken van een kleine film of het maken van live actiebeelden.

De werkduur van de Puluz G1 zijn accu is maximaal 12 uur en je kan er zelfs real-time je mobiel mee opladen. Het is een stabiele GoPro gimbal die tevens is aangepast voor smartphone gebruik. Het is geschikt voor bijna iedere 4.7 tot 5.5 inch smartphone die op de markt leverbaar zijn.

De Puluz G1 van Actioncam-Mania is daarnaast vervaardigd uit een hoogwaardige aluminium legering, dat er niet alleen goed uitziet maar tevens aangenaam aanvoelt.

Deze Puluz G1 stabilisator van Actioncam-Mania transformeert jou van een hobbyist naar een echt professionele GoPro videograaf.

Ga ook voor het echte GoPro video werk via een Puluz G1 gimbal van Actioncam-Mania.nl

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Puluz+G1