We bespreken hier vandaag de SJ7000 budget actie camera. Het is allereerst belangrijk om eerlijkerwijs te melden dat deze action cam niets te maken heeft met de SJCAM fabrikant, maar de camera lijkt daarentegen wel het meest op het originele SJCAM SJ4000 cameramodel.

In principe heeft deze actiecamera dezelfde video- en fotoresolutie als de SJ4000, maar de ontwerpers van de SJ7000 camera voegden er een nog groter LCD scherm plus WiFi connectiviteit aan toe om het nog aantrekkelijker te maken.

Dit royale 2 inch LCD-scherm maakt het namelijk mogelijk om de onderwerpen van de foto’s of video’s via live beelden perfect in te kaderen.

Technische specificaties

De SJ7000 bevat een 12 MP sensor die een 4x zoom aanbiedt bij 720p en 1080p opnamen. Het beschikt over een 170 graden groothoek lens en een batterij met een capaciteit van 900mAh.

Er zijn USB en HDMI aansluitingen en er is ondersteuning voor zowel iOS als Android. Het werkt samen met micro SD kaarten tot 32 GB en de gehele camera weegt slechts 71 gram.

Ontwerp en functies

De SJ7000 camera voelt erg solide aan. Het heeft een mooie constructie die alsook gemakkelijk te hanteren is. Het is een uiterst kleine maar stoere eenheid die er op zich zelf al behoorlijk schattig uit ziet en gelukkig ook een prima videokwaliteit levert.

Zijn bedieningsknoppen zitten op gemakkelijk toegankelijke plaatsen. De voorzijde bevat een aan/uit knop. Op de bovenkant vind je de vrij grote ontspan knop plus een LED indicator. Aan de rechterzijde bevindt zich de WiFi functie schakelaar.

De SJ 7000 wordt standaard al met behoorlijk wat accessoires geleverd, welke een grote toegevoegde waarde aan het apparaat oplevert. Met al deze accessoires kan jij absoluut direct al betere foto’s en video’s maken.

Je krijgt zo direct al een waterdichte behuizing tot op 30 meter diepte meegeleverd. Da’s natuurlijk speciaal voor het filmen van allerlei watersporten.

Plus daarnaast bevat het onder meer een stuur- en hoeksteun, een schroef en 90 graden bevestiging, een lader voor de batterij, zelfklevende pads, riemclip en ritssluitingen.

Al deze accessoires maken de SJ7000 een uitstekende keuze voor allerlei buiten actie opnamen, zoals bij bijvoorbeeld extreme sporten, of wat voor beelden jij er anders mee vast zou willen leggen.

Het strakke en compacte ontwerp maakt deze camera een uitstekende partner voor alle reizigers. Het is klein genoeg om direct in jouw broek- of jaszak te doen en het zo mee te dragen.

Met zijn zeer gemakkelijk toegankelijke opnameknop hoef jij deze enkel maar uit zijn schuilplaats te halen en op de opnameknop te drukken!

De SJ7000 camera is bij Actioncam-Mania verkrijgbaar in 8 diverse verschillende modieuze tinten. Dus daar zit altijd wel een blits kleurtje bij voor iedere willekeurige action cam user!

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=SJ7000

Bronnen: fpvactioncamera & dashcambox