De SJCAM SJ5000 Novatek actioncam is echt een opmerkelijk stukje techniek. Het is niet alleen standaard voorzien van een flink aantal high-end-functies voor een lage prijs, maar het wordt direct al bij de aanschaf met een krankzinnige hoeveelheid accessoires geleverd!

Jazeker, met zo’n standaard SJCAM SJ5000 Novatek pakket van Actioncam-Mania wordt je absoluut vanaf het begin meteen in de watten gelegd met veel extraatjes. Als je een GoPro zou kopen, dan zou je daar apart wel het een en ander voor neer moeten leggen. En weet je wat ook ultrafijn is: de mounts van de SJ5000 zijn ook nog eens compatibel met die van de GoPro!

De SJCAM SJ5000 Novatek bevat een 14 megapixel Panasonic sensor voor het maken van heldere foto’s en het opnemen van perfecte 1080P video’s. Het beschikt over een super nauwkeurige groothoeklens die een uitstekende beeldkwaliteit met levendige kleuren weergeeft.

Voor budget reizigers en weekend avonturiers die op zoek zijn naar een geweldige actiecamera om al hun sensationele belevenissen vast te leggen, is de SJCAM SJ5000 Novatek een geweldige optie. Het feit dat de camera tot 30 meter diepte waterbestendig is, geeft je natuurlijk ook een fijn veilig gevoel.

De gebruikersinterface van deze actiecamera is zeer eenvoudig te leren en is intuïtief in het gebruik. Op zijn 2.0 inch HD-schermpje kan je jouw opnames al terug zien, maar handiger is het uiteraard op het grote scherm via zijn HDMI en USB AV video uitgang.

Met zijn ingebouwde WiFi-functie kan je tevens simpel verbinding maken met je smartphone of tablet om deze als een foto viewer te gebruiken. Door de gratis SJCAM Zone app te downloaden, bedien je jouw SJCAM op afstand om zo geweldige foto’s te maken, kan je gebruik maken van de ingebouwde postproductietools en kan je jouw SJCAM beleving met jouw wereld delen dankzij de ingebouwde mogelijkheden van online delen.

De SJ5000 Novatek biedt een lange levensduur met zijn 900mAH batterij. Deze batterij is ook nog eens gemakkelijk te vervangen als deze leeg is. Met een gewicht van slechts 74 gram inclusief batterij kan deze compacte camera heel eenvoudig worden meegenomen en opgeslagen.

Deze budgetvriendelijk SJ5000 Novatek van Actioncam-Mania.nl is een zeer betaalbaar alternatief in vergelijking met andere actiecamera’s op de markt, zoals de duurdere GoPro.

Kijk ook eens naar deze interessante SJCAM prijspakker van Actioncam-Mania.nl en houd zo lekker geld over voor andere leuke (camera) dingen!

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=SJCAM+SJ5000+Novatek