Leg elk moment van je leven vast met een SOOCOO C10S HD WiFi actie camera van Actioncam-Mania.nl.

Deze camera is uitermate geschikt voor allerlei buitenactiviteiten maar kan uiteraard ook prima binnen gebruikt worden.

De SOOCOO C10S biedt de gebruiker met zijn eenvoudig te bedienen interface toegang tot een breed scala aan instelbare instellingen zoals resolutie, belichting, framesnelheid en beeldkwaliteit. Leg daarmee elk moment perfect vast en deel het vervolgens met al je vrienden!

Dit is een hoogwaardige action cam voor in jouw handpalm. Met de mogelijkheid om verbluffende HD video’s op te nemen in 1080p en 720p staat deze SOOCOO C10S camera altijd paraat om jouw unieke leven met z’n levendige details vast te leggen.

De SOOCOO C10S is voorzien van een volledig glazen lens, super brede fisheye en functionele sensor. Daar biedt de actiecamera dan ook verbluffend kristalheldere HD beelden mee aan.

Maak geen zorgen meer over schade door water. Wil jij die prachtige onderwater wereld in de zee filmen of fotograferen? Of een weergaloos duikmoment opnemen? Geen probleem! Standaard uitgerust met een waterdichte behuizing kan jij met deze C10S camera direct al allerlei fascinerende watersporten filmen. Alle knoppen kunnen alsmede tot op 30 meter diepte onderwater worden gebruikt.

Een krachtig langdurig gebruik. Ben je het zat om vaak van batterij te wisselen of een geweldige foto te verliezen door gebrek aan batterij power? Met de SOOCOO C10S van Actioncam-Mania hoef jij je daar niet zo snel meer zorgen over te maken. Een krachtige 1350 mAh lithium-ion batterij biedt namelijk een opnametijd tot 90 minuten aan. Je zal hier zeker geen seconde meer van missen!

De camera heeft WiFi aan boord, kan video opnemen in Full HD, plus wordt daarnaast geleverd met heel veel toeters en bellen. En als jij je afvraagt wat het gewicht van deze SooCoo C10S camera is, nou het weegt ongeveer 46 gram zonder batterij en 61 gram met een batterij erin. Daarmee is het zonder enige twijfel één van de lichtste actie camera’s.

De camera SOOCOO C10S bevat een 1.5 inch LCD scherm. Op dit scherm kan je handig zien wat jij opneemt of fotografeert. Het hebben van een LCD scherm biedt alsmede een snellere toegang tot de verschillende camera instellingen. Het biedt zo opname mogelijkheden aan als loop recording, HDR en time lapse.

Download de bijbehorende app ‘SooCoo Zone’ op jouw telefoon of tablet en maak verbinding met de C10S actiecamera. Bedien of bekijk vervolgens de afbeeldingen of video’s via Android of iOS-apparaten. Het WiFi signaal kan tot op een afstand van 15 meter werken.

De SOOCOO C10S van Actioncam-Mania  is perfect voor buitensporten, extreme sporten, maar je kan ‘m ook prima als beveiligings camera of voor auto DVR gebruiken.

Ben jij al klaar voor al je nieuwe SOOCOO C10S avonturen? Actioncam-Mania wacht al op je!

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=SOOCOO+C10S