Net als bij de fijnste dingen in het leven, is het vinden van de juiste drone niet alleen een zoektocht door de verschillende groottes, mogelijkheden, camera’s en meer, maar er is natuurlijk nog een andere factor die jouw ervaring echt top kan maken: zoals unieke STARTRC DJI drone accessoires van Actioncam-Mania!

Helipad

Vliegen met een DJI drone begint uiteraard met de perfecte take-off en landingsplaats. Dus waarom hier niet een speciaal platform voor gebruiken: Jouw eigen stoere ‘helipad’ om je drone vanaf te lanceren. Is dat niet iets geweldigs?

Het is niet alleen heel leuk, maar ook heel handing voor als je moet landen in bijvoorbeeld sneeuw, modder of mogelijke oneffen en vuile oppervlakten!

Trainings kit

Wanneer jij net aanvangt met het vliegen van jouw DJI Mavic 2, dan heeft STARTRC de beste starterstool voor jou: Een speciale trainings kit voor jouw landingsgestel om zo je kostbare drone veilig te houden.

Maar let op! Ondanks dat het op drijvers voor in het water lijkt, zijn deze beschermers enkel bedoeld om jouw DJI Mavic 2 tegen klappen bij het landen te beschermen. Je kan ze dus niet zonder meer als ‘floaters’ in het water toepassen...

LED propellors

Een andere heel interessante accessoire voor als jij in het donker wenst te vliegen zijn met LED verlichtende STARTRC propellors. Dit zal een heel opvallend verschijnsel zijn bij het nachtvliegen.

Deze duurzame en snel te monteren propellers kunnen vijf verschillende heldere cirkels weergeven (rood, geel, blauw, groen en wit). Dit zal zijn piloot niet alleen meer vliegplezier aanbieden, maar zijn omgeving ook een heel bijzondere UFO stijl verschijning opleveren!

Er is eveneens een variant met LED propellors die naar wens geprogrammeerd kunnen worden om zo unieke teksten of zo weer te geven.

Landing-gear set

Ook heel cool is de robuuste STARTRC landing-gear set waarmee je niet alleen je drone 5 cm hoger kan maken om het zo meer bescherming te bieden bij het opstijgen of landen. Het beschermt eveneens de onderzijde van de drone en de gimbal-camera.

Daarnaast voorkomt het kantelen tijdens het opstijgen of landen en maakt het een landing op gras en andere ruwe oppervlakken een stuk beter mogelijk.

Vergeet daarbij niet dat dit landingsgestel over kleurijke LED verlichting beschikt om zo de zichtbaarheid van de drone in het donker te vergroten. De LED kleuren en lichtpatronen zijn via de afstandsbediening handig in te stellen.

Reistas en co

STARTRC levert daarnaast allerlei handige accessoires die met de ophanging of andere montagemogelijkheden te maken hebben. Plus zijn er diverse modieuze reistassen om al jouw DJI spulletjes in op te bergen.

Met STARTRC producten van Actioncam-Mania komt jouw drone leven pas echt op de juiste track!

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=STARTRC+DJI

Meer info & links naar YouTube product filmpjes: http://www.startrc.com/html/en/