Actiecamera’s zoals de SJCAM of Hamtod modellen van Actioncam-Mania zijn erg handig voor foto- en videografie. Ze maken het mogelijk om foto’s te maken of te filmen op locaties en in situaties waar dit met een standaard digitale camera niet direct mogelijk zou kunnen zijn.

En of je nu een actiesport junkie bent, of gewoon iemand die graag alle onverwachte avonturen van het leven documenteert, een actiecamera van Actioncam-Mania is dan speciaal voor jou!

Maar hoe geweldig zo’n actie sport camera op zichzelf ook is, er zijn enkele unieke actiecamera accessoires waarmee jij pas echt volledig kan profiteren van de functies en mogelijkheden van de camera.

Bij GoPro, SJCAM of Hamtod actiecamera’s is de camera namelijk slechts het middelpunt, een basisonderdeel van een volledig modulair kit systeem dat in het bijzonder ontworpen is voor actie video’s en foto’s.

Action cam kit accessoires

De topaccessoires van Actioncam-Mania voor GoPro en compatibel camera’s zijn onder meer allerlei mounts, stabilisatoren, LED lampen, videomonitors, microfoons, camerariemen en opbergkoffers.

Hier zijn enkele van de beste action cam kit toehoren die jou nog veel meer opties geven om jouw actiecamera optimaal te gebruiken:

Borst gordel harnas (Chesty)

Dit is misschien wel de meest populaire mount. Met dit harnas zet jij jouw action cam op jouw borst, zodat jij ideaal kan vastleggen wat je ziet tijdens het skiën op de berghellingen of wanneer je heftig op een parcours aan het fietsen bent.

Floaty backdoor

Veel personen die van plan zijn het water op te gaan met hun action cam, beschikken wel over een waterdichte behuizing, maar vergeten daarbij wat er kan gebeuren als de camera uit jouw grip in de diepte van de zee of een meer verdwijnt.

Deze drijvende achterdeur zorgt hierbij voor een extra beveiliging, mits jou camera combinatie niet te zwaar is. Een bobber is een heel handig alternatief.

Zuignap bevestiging

Als jij jouw (in)fameuze rijvaardigheden wilt vastleggen, dan heb je echt wel zo’n ‘sucker’ nodig. De zuignap adapter is namelijk perfect voor montage op diverse gladde oppervlakten, zoals het dashboard van een auto, maar je kan het ook op een boot of zo gebruiken.

Jaws flexibele klem

De toepassingen voor deze mount zijn letterlijk onbeperkt. Deze tool geeft je de mogelijkheid om jouw actiecamera aan van alles en nog wat vast te klemmen. De verstelbare nek en flexibele balbevestiging voegen daarbij nog een extra veelzijdigheid toe. Klem het simpel vast op je skateboard, je fiets, een boomtak of wat jij maar wenst.

Hoofd riem

Wil jij ook die perfecte ‘first-person-shooter’ stijl opnames met je action cam kunnen krijgen? Dan is dit de juiste Actioncam-Mania accessoire voor jou. De hoofdband is volledig verstelbaar en kan indien nodig over een helm worden gedragen.

Camera snorkel duikbril

Alle snorkelaars even opletten graag, want dit is de GoPro accessoire waar jij echt naar op zoek was. Nu kan jij al jouw wateravonturen opnemen met behulp van een camera snorkel duikbril. Dit onderwater masker werkt met alle actiecamera modellen samen en wordt geleverd in allerlei kleurcombinaties.

Andere unieke accessoires

Actioncam-mania levert daarnaast nog heel veel andere fijne accessoires voor je actiecamera, zoals filters, gestabiliseerde gimbals en een breed scala aan mounts voor montage op bijna van alles.

Met de toevoeging van al deze top action cam accessoires, kan jij jouw opname mogelijkheden flink uitbreiden om zo een nog veel leuker en opwindender resultaat te bereiken.

kit

sport camera