Je hebt een stijlvolle winterjas, gloves, winter schoenen, een gezellige sjaal en zachte trui, maar hoe zit het met een knitted cap of bomber hats als beschermend goed?

Want zoals mijn moeder altijd al zei, jij mag jouw hoofd natuurlijk niet verwaarlozen. En of jij nou een muts met pom-poms leuk vindt om te dragen, of dat jij jou huis niet verlaat zonder je oorkleppen met nep konijnenbont, een warme wintermuts van Actioncam-Mania houdt jou knusser warm dan een elektrische deken thuis wanneer de temperaturen buiten behoorlijk dalen.

Houd je hoofd warm

Als kind word je uiteraard verteld dat het belangrijk is om iets warms op jouw hoofd te dragen bij koud weer, omdat men dacht dat 80 tot 90% van je lichaamswarmte via jouw hoofd ontsnapt. Het blijkt echter uit wetenschappelijk onderzoek dat dit niet waar is…

De hoeveelheid verloren lichaamswarmte hangt namelijk af van hoeveel huid je blootstelt, niet van het specifieke lichaamsdeel dat koud wordt.

Maar die hoofdbedekking speelt zeer zeker nog steeds een belangrijke rol in je winteruitrusting. Om namelijk effectief warm te blijven is het beschermen van al jouw blote huid noodzakelijk. Streef zodoende naar een gelijkmatige bedekking van top tot teen!

Bescherming

Het dragen van een Actioncam-Mania winter cap, hoedje of berenmuts zal volop bijdragen aan jouw algehele comfort bij koude temperatuur. En beschermt daarnaast je gezicht en oren in vriescondities.

Plus, wat ook heel belangriijk is, kan deze alsook een bijzonder modieuze stijl aan jouw uiterlijk geven voor wanneer jij op pad bent.

Voor dames met of zonder paardenstaart

Voor de meeste dames is er de tip om het haar eenvoudig te stylen wanneer je een wintermuts draagt. Want die koude, vochtige lucht kan er al snel voor zorgen dat het haar zijn vorm verliest, dus als je het dan toch graag in een paardenstaart wenst te houden, kijk dan eens naar zo’n unieke muts van Actioncam-Mania waar jij die heel speciaal doorheen kan steken! Is dat niet blits!

Voor de mannelijke man

En voor die heren die er echt stoer uit willen zien op hun winter vakantie of zo is er een Russische Ushanka stijl nep bont muts die niet alleen heel warm is, maar je alsook heel mannelijk door al die kou laat transporteren.

Die zogenaamde bomber hats bieden dan ook de perfecte combinatie van mannelijke stijl en bescherming tegen koud weer, plus zijn de perfecte hoofduitrusting voor buitenactiviteiten zoals skiën, snowboarden, wandelen, of jagen… En ahum, dat kunnen arme nietsvermoedende diertjes of dames zijn…

Comfortabel de winter door

Als je lekker warm wilt blijven in de winter, dan kan een mooie muts je lichaam op een evenwichtige temperatuur houden. Zo’n winter cap, hat of muts is bij Actioncam-Mania niet alleen verkrijgbaar in verschillende stijlen, maar ze zijn eveneens vervaardigd van verschillende soorten comfortabele materialen.

Wil je er dus ook lekker warmpjes bij zitten, of laten maar beter zeggen lopen, kijk dan even naar zo’n fijne wintermuts van Actioncam-Mania.

bomber hats

knitted cap

gloves

winter

paardenstaart

winter bont