Iedereen heeft wel eens wat ondersteuning nodig. Dat geldt voor jouw eigen bestaan, maar uiteraard ook in jouw camera leven.

Onafhankelijke camera ondersteuning daar gaan we voor! Wij van Actioncam-Mania staan namelijk voor een prettige visuele samenleving waarin iedere actiecamera, DSLR of Mirrorless ertoe doet en plezant op eigen kracht mee kan doen.

Ook voor al die camera’s die soms met een lichtelijke beperking voor de dag moeten komen en in dat geval dan van hun naaste verzorgers of baasjes wat extra aandacht nodig hebben. Daar staan wij voor!

Shakende beelden

Samen met alle camera liefhebbers van de lage landen zetten wij ons zeker volop in voor een fotografische en cinematografische samenleving die zonder camera onscherpte voor iedereen toegankelijk is.

En hoe doen wij dit dan? Nou, niet door te schudden voor gebruik hoor! Maar wel door tools aan te bieden die het shaken bij het dagelijks gebruik van de camera tegen gaan.

Debo stabilisator

Onafhankelijke camera ondersteuning, bijvoorbeeld door middel van een Debo handheld video stabilisator voor iedere DSLR camera die zich af en toe wat zwakjes voelt en ietwat trilt in hun lichaam bij het maken van spannende opnames.

Dit is een speciaal videostabilisatiesysteem welke ontworpen is om trillingen te verminderen en video te stabiliseren op camera’s en camcorders met een gewicht tot 0,95 kg.

Deze Debo handheld video stabilisator heeft een aluminium constructie, comfortabele handgreep, supergladde cardanische ophanging, gepolijst tegengewicht van chroom, een rubberen camerabevestiging en duimstabilisator.

En die Debo stabilsator van Actioncam-Mania is de meest betaalbare stabilisator die met zijn onafhankelijke camera ondersteuning een volledige revalidatie voor jouw DSLR camera aanbiedt, om het zo volledig functioneel en trillingsvrij door het leven te kunnen laten gaan!

Nog meer ondersteuning

Maar het woord ondersteuning op zichzelf betekent soms nog veel meer. Ondersteuning door middel van handige snufjes in een moderne action cam van Actioncam-Mania zorgt er bijvoorbeeld voor dat jij al die sportieve opnames perfect verrichten kan. Of een stevige tripod die extra support levert bij andere camera handelingen.

En wanneer de cameraman of -vrouw in actie helaas zelf ook wat lichamelijke ondersteuning nodig heeft, ook dan ben je bij Actioncam-Mania op het juiste adres.

Er zijn hier allerlei ondersteunende artikelen voor enkels, knieën, ellebogen en polsen terug te vinden, die menig fysieke klacht comfortabel kan bijstaan. Zo is iedereen echt weer snel blij!

Behaaglijke ondersteuning

Jazeker, voor behaaglijke onafhankelijke camera (man en vrouw) ondersteuning surf je zaligmakend heel zelfstandig op de Actioncam-Mania website om al het euvel snel te verhelpen.

ondersteuning