Iedereen op deze wereldbol heeft wel eens last van geheugen problemen. Hier bij Actioncam Mania.nl is dat voor jouw camera heel snel op te lossen met een supersnelle Ruddis High Speed Class 10 SDXC memory card.

Die Ruddis class 10 geheugenkaart is de snelste in zijn soort. Niet alle SD kaarten bieden namelijk dezelfde snelheden, maar deze jongen is zo rap dat het uitermate geschikt is voor 4K video. Met zijn ondersteuning van UHS-1, leest het dan ook zelfs tot 70 Mb/s.

Afhankelijk van jouw behoeftes zijn er versies leverbaar van 8 tot 128Gb. Dat is erg handig voor als je niet wilt vergeten iets op te nemen of nog erger zonder geheugen te staan!

Was het bij ons mensen ook maar zo gemakkelijk. Iedereen vergeet af en toe wel iets. En er is geen geheugenkaart die je daarbij snel kan bijstaan. Overweeg daarom om de volgende eenvoudige tips toe te passen om je geheugen aan te scherpen en lekker bijdetijds te houden:

Blijf geestelijk actief. Net zoals lichaamsbeweging je helpt om jouw lichaam in vorm te houden, helpen mentaal stimulerende activiteiten je hersenen vitaal en kunnen ze geheugenverlies tegen houden. Overweeg het doen van kruiswoordpuzzels of speel Sudoku.

Blijf sociaal in je leven. Sociale interactie helpt depressies en stress voorkomen, welke beide kunnen bijdragen aan geheugenverlies. Zoek naar allerlei mogelijkheden om samen te komen met geliefden, vrienden of andere personen en doe dit vooral als je alleen woont.

Wordt georganiseerd. Je bent meer geneigd dingen te vergeten als je huis rommelig is en je lijstjes chaotisch zijn. Noteer al je taken, afspraken en andere evenementen in een speciaal notitieblok, agenda of elektronische planner. Ook belangrijk: Beperk afleiding en doe niet teveel dingen tegelijkertijd. Als jij je concentreert op de informatie die je probeert te onthouden, dan is er een grotere kans dat je dit later ook echt nog weet.

Uitgerust wakker worden. Slaap speelt een belangrijke rol bij het consolideren van je herinneringen. Zorg dus voor voldoende rust. De meeste volwassenen hebben zeven tot negen uur slaap per dag nodig.

Eet gezond. Een gezond dieet kan net zo goed zijn voor je hersenen als voor je hart. Eet fruit, groenten en volle granen. Kies eiwitarm voedsel met een laag vetgehalte, zoals vis, mager vlees en kip. Wat je drinkt, dat telt natuurlijk ook!

Neem fysieke activiteit op in je dagelijkse routine. Lichaamsbeweging verhoogt namelijk de bloedtoevoer naar jouw hele lichaam, inclusief die hersenen van jou.

Dit alles kan jou flink helpen om je geheugen scherp te houden. Iets wat heel belangrijk is totdat het wetenschappelijk mogelijk om ook jouzelf van zo’n fijne geheugenkaart te kunnen voorzien!

Kan ik als laatste alleen maar opmerken: vergeet niet te onthouden om een geheugenkaart te regelen van Actioncam-Mania voor als jouw videocam vakkundig en snel al jouw herinneringen moet bijhouden.

Actioncam-Mania.nl ondersteunt je met een beter camera geheugen!

 

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Memory