Ben jij op zoek naar een goedkope actiecamera die kwaliteitsbeelden levert? Hier bij Actioncam-Mania ben jij op het juiste adres voor de beste actie sport budgetcamera’s!

Zo’n betaalbare action cam van Actioncam-Mania is jouw ultieme buitengadget om jezelf te filmen terwijl je in de golfen surft, een heuvel afraast op je mountainbike of tijdens spectaculair snowboarden in de bergen.

Deze budgetvriendelijke actie sport camera’s zijn natuurlijk ook een subliem middel voor jou om al jouw persoonlijke video’s en actiefoto’s van al jouw spannende buitenactiviteiten met je gehele familie en al je vrienden te delen.

En alhoewel de budget modellen misschien niet over alle professionele functies van de allerbeste actiecamera’s beschikken, zijn ze echt wel goed genoeg om een verscheidenheid aan interessante kwaliteit actiefilms en foto’s mee te maken.

Want die goedkope actie sport camera is momenteel perfect uitgerust om al je inspanningen op skihellingen, crosspaden of watergolven vast te leggen in vlekkeloze 4K video!

De SJCAM SJ7 budget STAR!

Eén van de top budgetmodellen van Actioncam-Mania is de SJCAM SJ7 STAR. Dit is een zeer goede actiecamera die top presteert. Het biedt een batterij die in 4K 30 fps 1 tot 2 uur meegaat en is in zijn hoesje tot 30 meter waterdicht.

Het is zeker één van de beste actiecamera’s als jij niet te diep in je geldbuidel wilt duiken voor jouw eerste actiecamera. Het bevat een 12 megapixel beeldsensor, wat betekent dat deze action cam ook foto’s van een hoge kwaliteit kan maken.

Dat is ideaal voor als jij op zoek bent naar een camera die zowel bij video als foto’s prima resultaten aflevert. Op het achterpaneel bevindt zich overigens een 2 inch LCD touchscreen voor het bekijken van beelden en foto’s, en SJCAM biedt tevens een app aan voor bewerking.

Zoek je een veel goedkopere camera dan de SJCAM SJ7 STAR, kijk dan even naar de eenvoudiger broertjes van deze SJ7, of de low-budget Hamtod modellen.

Kenmerken goedkope actie sport camera 2020

Bijna iedere actiecamera is geschikt voor primair gebruik en functies zoals fotograferen, time-lapse, slow-motion en video-opname. Hieronder vind je nog wat andere handige functies die jij soms ook in budget actiecamera terug kan vinden:

Live streamen

Ben je geïnteresseerd in sociale media en ben je dol op het streamen van live video’s naar jouw volgers? Kijk dan even goed of de action cam direct live beelden via jou sociale media-accounts ondersteunt.

Afstandsbediening

Steeds meer gebruikers van actiecamera’s geven er de voorkeur aan om hun camera niet meer fysiek aan te raken en/of te bedienen. Draadloze bediening via een handheld of pols afstandsbediening kan dan ideaal zijn.

Elektronische beeldstabilisatie

Dit is een functie die geïntroduceerd is om gebruikers van actiecamera’s mee te helpen bij het verwijderen van (kleine) beeldtrillingen. Sommige top budget modellen, waaronder de SJCAM SJ7 STAR, hebben deze functie ingebouwd.

Als laatste melden we dit: De functies, specificaties en kwaliteit van iedere actiecamera zijn recht evenredig met de kostprijs ervan. Bepaal zodoende eerst jouw budget en de persoonlijke eisen waar jouw action cam aan moet voldoen

Wij van Actioncam-Mania zijn er van overtuigd dat er zeker wel een betaalbare camera in ons assortiment is die perfect past bij zowel jouw budget als je behoeften.

Als jij dus op zoek bent naar een robuuste sport actie camera met veel functies en die jouw portemonnee geen hartfalen bezorgt, dan ben jij bij ons op de juiste plaats aanbeland.

sport camera

HAMTOD

SJCAM