Een monopod is een ideale partner voor jouw GoPro of andere actie cam. Monopods zijn namelijk perfecte statieven om te gebruiken op plaatsen waar niet veel ruimte beschikbaar is of waar een standaard tripod statief niet toegepast kan worden. Met de veelzijdige monopod kan je tevens kleinere diafragma's en langere belichtingstijden hanteren dan mogelijk is bij gebruik met je handen en zo met de juiste cameralens een betere focusdiepte van de foto's garanderen.

Bij gopro-mania.nl bieden we natuurlijk ook de meest bekende uitschuifbare monopod aan, oftewel de fameuze selfie-stick. De selfie-stick zorgt ervoor dat je perfecte plaatjes van jezelf of samen met je vrienden, vriendinnen, familie of je favoriete huisdier kan maken.

Wil je jouw foto’s en video’s ook absoluut schudvrij houden, neem dan een kijkje in het stabiliserende assortiment van gopro-mania.nl. Want een stabilizer grip of handvat is superhandig om jouw compacte camera of camcorder te stabiliseren en scherpe opnames vanuit moeilijke hoeken te maken. Ze passen tevens op andere accessoires zoals een externe flitser of LED-videolamp.

Zo’n monopod is natuurlijk veel gemakkelijker en veiliger om jouw GoPro of mobiele telefoon vast te houden dan met alleen je hand en dan natuurlijk vooral wanneer je flink beweegt. Ook on-the-move? Gebruik dan zo’n fijne monopod van gopro-mania.nl

https://www.actioncam-mania.nl/gopro-monopod/