Ooit een emotionele spons of iemand met een heerlijk ‘floaty personality’ ontmoet?

Zo’n ‘floaty personality’ of ook wel een zweverige persoonlijkheid genoemd, beschrijft iemand die behoorlijk levendig en luchthartig is. Ze zijn erg leuk om bij in de buurt te zijn, je kan er veel mee lachen en dit zijn dan ook de perfecte personen om iemand op te vrolijken.

Hun persoonlijkheid is behoorlijk bloeiend. Je kan dan ook stellen dat een floating type veel gelukkiger is dan personen die altijd emotioneel met hun gevoelens zinken!

Voor diegenen die de neiging hebben om een emotionele spons te zijn, is het van uiterst belang om te leren hoe je die negatieve emoties van anderen kan vermijden door vooral je eigen bescherming op te bouwen.

Dr. Judith Orloff noemt dit fenomeen bij personen het emotionele ‘spons-effect’. In haar boek ‘Emotionele vrijheid’ helpt ze dit type mensen zich te bevrijden van angst, zorgen en bezorgdheid.

Zij presenteert in dit zelfhulpboek nieuwe oplossingen voor het omgaan met emoties in onze hyper-gespannen wereld. Ze nodigt iedereen erin uit om een opmerkelijke reis te maken, één die leidt naar geluk, sereniteit en een beheersing van alle negativiteit die het dagelijks leven kan doordringen.

De eigenaar van een GoPro kan zich soms in een soortgelijke gevoelssituatie bevinden. Wanneer aanwezig in de buurt van lekker nat, maar vooral diep water kan er soms eveneens een angst naar voren komen die ervoor zorgt dat je er een beetje benauwd van wordt.

Dit onaangename gevoel is echter snel weg te nemen. Maak namelijk heel eenvoudig van die GoPro ook een ‘floating’ persoonlijkheid en lucht je eigen hart op door te weten dat die GoPro nu altijd prettig vrolijk en opgeheven naar boven in het water blijft bewegen.

Een ware emotionele vrijheid vind je zeker vlug bij het gebruik van een GoPro spons. Een GoPro spons biedt daarmee optimaal het vermogen om jezelf vlug te bevrijden van middelgrote zorgen, een kleine woede en mogelijke angst.

Zo’n floaty spons backdoor houdt jouw GoPro camera lekker veilig en drijvende tijdens het surfen op de oceaan, kajakken door stroomversnellingen, zwemmen in zwembaden en meren, of overal waar je maar een aangenaam drijvend vermogen voor die actiecamera van je nodig hebt.

Wordt dus geen speelbal van je eigen emoties in de buurt van water, maar weet dat hulp dichterbij is dan je denkt. Met zo’n GoPro levensreddende drijvende spons van Actioncam-Mania wel te verstaan!

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=spons