Een reis van soms duizenden kilometers begint veelal met een betrouwbare Actioncam-Mania reistas! En uiteraard is het van uiterst belang deze goed in te pakken...

We weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om alles wat je nodig hebt op een reis of trip in één reistas te persen.

En of jij nu een frequente jetsetter of een occasionele reiziger bent, je wilt echt niet vast komen te zitten met een omvangrijke reistas van slechte kwaliteit die het comfort van jouw trip in de weg staat.

De juiste reistas of rugzak 

Neem zodoende de tijd om na te denken over de behoeften behorende bij jouw reis of trip... En kies de juiste reistas of een ander type travel bag zoals een rugzak / backpack om dit te complementeren.

Want als je precies weet wat je kan verwachten op jouw trip en weet hoeveel jij in moet pakken, dan wordt de keus een stuk makkelijker!

Om er zeker van te zijn dat jij de juiste reistas, rugzak of zo kiest die perfect bij jouw behoeften past, vind je hier bij Actioncam-Mania een paar belangrijke zaken om te overwegen:

De duur van de reis

Hoe lang ga je reizen? Voor een weekendje weg kan je misschien alles in een compacte en licht van gewicht reistas stoppen. Maar voor een langer avontuur zou je wellicht een andere opberg compagnon moeten overwegen, afhankelijk van het soort uitrusting dat jij mee moet nemen.

Vervoermiddelen

Neem je een budget airline vlucht? Ga je met de trein of bus? Wanneer je onderweg bent en jij van meerdere soorten transport gebruik maakt, dan wil jij absoluut een lichtgewicht reistas, rugzak of een ander type handbagage meenemen die gemakkelijk te hanteren is en bovendien past in de bovenliggende compartimenten in een trein, vliegtuig of bus.

Soort reis

Ga jij kamperen op afgelegen locaties of verblijf je (de bofkont die jij bent) in een chique hotel? Afhankelijk van waar naartoe en hoe je reist, kan de hoeveelheid en het type uitrusting dat je nodig hebt variëren.

Een reiziger die onderweg is, zal veelal op zoek zijn naar de lichtst mogelijke reistas die beschikbaar is, terwijl degenen die in een hotel of hostel verblijven gemakkelijker een omvangrijker type rugtas kunnen overwegen.

Activiteiten

Wat voor soort activiteiten ga jij doen tijdens jouw trip en wat moet je inpakken om ze te kunnen doen?

Indien je vooral naast het zwembad gaat liggen en van plan bent badpakken en zo in te pakken, dan zal je behoefte aan opbergruimte heel anders zijn dan als jij iemand bent die klimuitrusting moet inpakken en alsook meerdere vervoerswijzen gebruikt om aldaar te arriveren.

Sommige situaties vragen om een ​​flink avontuurlijke rugtas die modder plus regen kan tegenhouden, terwijl je in andere situaties al snel blij zal zijn met een veelzijdige reistas met een apart vak voor mogelijke zwemkleding en/of strandspullen.

Smaak en functie

Er is een correcte tas voor al jouw bagage voor ieder type reis. Hier bij Actioncam-Mania vind je zeker een ideale modieuze reistas of stoere rugzak in de smaak of functie die prima bij jou past.

reistas

rugtas