Een mini tripod van Actioncam-Mania is de perfecte oplossing om jouw camera stabiel te houden wanneer je dit zelf niet wilt of kan doen. Jij hoeft hiervoor geen groot formaat statief mee te nemen. Zo’n mini tripod statief kan tot een ongelooflijk klein formaat worden opgevouwen, waardoor het ideaal is om mee te nemen in een tas of zelfs in jouw jaszak!

Indien jij een vlogger of blogger bent, dan is een mini statief dé ‘go-to-mount’ waarmee je jouw camera ideaal op armlengte kan houden zonder deze camera zelf vast te hoeven houden.

Professionele vloggers houden van deze kleine statieven, aangezien ze hierdoor eenvoudig waar ze maar wensen elke scène kunnen filmen, dus zelfs in héél krappe ruimtes. 

Met al die zeer capabele moderne camera’s, welke steeds kleiner en lichter worden, hebben de hedendaagse fotografen en hun cameratassen zich hier reeds qua ruimte op aangepast.

Dus wanneer jij op reis gaat met een beperkte bagageruimte of wanneer je last hebt van de toenemende gewichtsbeperkingen in het vliegtuig, dan wordt het meenemen van een grote collectie camera accessoires zeker een probleem.

Een mini tripod van Actioncam-Mania  is op dat moment een ideale tool voor jouw compactcamera of kleine spiegelloze camera.

Met een breed assortiment aan beschikbare formaten die (bijna) allemaal in staat zijn om van alles te ondersteunen, van een kleine compacte camera of smartphone, tot een iets grotere DSLR met een redelijke lens eraan bevestigd, biedt  Actioncam-Mania  een flinke selectie aan mini statieven om uit te kiezen.

Er zijn nog andere redenen waarom jij ook een mini tripod zou willen (mee) nemen.

Perspectief van de camera opname. Taille-niveauopnames zijn niet altijd gunstig voor de beeldcompositie. Een lager perspectief vanaf een mini tripod kan uitkomst bieden.

Gemak. Niets is handiger voor het maken van opnames nèt boven de begane grond dan met behulp van een mini statief op grondniveau.

Daar gaan waar grotere statieven niet kunnen gaan. Er zijn plaatsen waar grote statieven niet zijn toegestaan vanwege veiligheidsredenen (of wat dan ook). Met een mini tripod kom je gewoonlijk zonder problemen in kerken, musea en andere toeristische hotspots.

Ongeacht of jij nu een professionele fotograaf of een enthousiaste fotografie liefhebber bent, het investeren in een mini statief kan een goede manier zijn om de kwaliteit van de foto’s die je maakt te verbeteren.

Een mini tripod van actioncam-mania.nl is een unieke en effectieve oplossing voor een mogelijk statief probleem.

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/index/?cat=0&limit=45&q=mini+tripod