Afgezien van enkele uitzonderingen (dit betreft voornamelijk advocaten en bankiers) hoeft een 21e eeuwse ondernemer geen pak meer te dragen om zaken te hoeven doen. Dat betekent dat je eveneens niet per se een koffertje hoeft te dragen. Met comfort en functionaliteit als prioriteit gebruiken veel mensen daarom nu een multifunctionele rugzak met voldoende opberg zakken voor hun dagelijkse woon-werkverkeer.

Gooi ‘m gewoon over jouw schouders en jij bent gelijk handsfree voor een kopje koffie, een handdruk of om jezelf vast te kunnen houden terwijl je met het openbaar vervoer reist.

Zo’n multifunctionele rugzak met veel opberg zakken van Actioncam-Mania is uiteraard erg geschikt voor allerlei mogelijke toepassingen.

Dus... Of jij nou op zoek bent naar een eenvoudige rugtas om (met de inhoud die jij die dag nodig hebt) van A naar B te gaan, of dat je van plan bent om te gaan telewerken in een afgelegen (eet-)tentje: de rugzakken van Actioncam-Mania staan altijd paraat voor deze heilzame taak .

Maar diezelfde multifunctionele rugzak is met zijn vele opberg zakken uiteraard ook heel geschikt voor outdoor fotografie. Het is zelfs een perfecte combinatie van een cameratas en vrijetijdsrugzak.

Vervaardigd van hoogwaardig en slijtvast wasbaar canvas materiaal is deze tas ideaal voor gebruik in de buitenlucht. Plus uitgerust met een regenhoes, voorzien van super waterdichte prestaties en extra veiligheidsbescherming is deze draagzame jongen zeker behoorlijk beschermend naar al jouw kostbare camera apparatuur toe.

Met zijn uitneembare binnenvoering kan die zachte voering de behuizing van de digitale (DSLR) camera, de bevestigde lens en bijkomende toebehoren adequaat beschermen tegen schade, stof en krassen.

Er is eveneens voldoende ruimte in de opbergvakken om al jouw additionele accessoires op te bergen, zoals een laptop, statief, mobiele telefoon, enz.

Uitgerust met duurzame ritssluitingen en stevige schouderbanden zal je langdurig genieten van deze robuuste camera backpack. Want er is niets erger dan een rugzak die jou iedere keer dat je ‘m inpakt en meedraagt pijn doet of een ander ongemak veroorzaakt...

Die multifunctionele rugzak van Actioncam-Mania met lekker veel zakken kies je zonder meer omdat je een sterke, comfortabele en redelijk compacte tas nodig hebt voor op al jouw (camera) expedities!

Onze hoop bij Actioncam-Mania is dan ook zeker dat jij hier de juiste rugzak van jouw visuele camera dromen vindt en met die allernieuwste draagbare buddy van je vele, vele geweldige foto avonturen beleeft!

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=multifunctionele+rugzak+zakken

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=rugzak

Bronnen: gearpatrol  & thebrokebackpacker