Hier bij Actioncam-mania hebben we een collectie van zeer coole en modieuze horloges, maar de meest bijzondere versie van deze allemaal is waarschijnlijk de heel uniek horloge in de vorm van een ring die jij om jouw vinger doet!

Vind jij het vervelend om te moeten stoppen met wat je doet, om even op jouw horloge te kijken om te zien hoe laat het is? Wanneer je schrijft of typt, zou het dan niet zoveel handiger zijn om simpelweg even naar je vingers te kijken om hier de tijd te zien.

Of niet soms? Want in zulk soort gevallen zou het bepalen van de juiste tijd veel gemakkelijker zijn met een ringhorloge. Of wil jij gewoon een heel bijzondere fashion statement maken? Een horloge in een ring zorgt zeker voor wat extra aandacht en hopelijk alsook een aantal positieve reacties!

Een korte geschiedenis van ringhorloges

Sommige personen denken wellicht dat een vinger horloge een recente trend is in ring- of horlogemode. Maar ringhorloges zijn absoluut geen nieuwe modestatement, hoewel ze wel weer in de mode raken. Ze bestaan namelijk ​​al sinds ongeveer 1890.

In 1911 creëerde een Zwitserse horlogemaker een ringhorloge dat tenminste 46 uur kon draaien zonder het op te hoeven winden. Dit horloge was tevens voorzien van onbreekbaar glas, en werd net als elke andere ring om de vinger gedragen.

Na het begin van de twintigste eeuw kwam het ringhorloge eind jaren zestig weer in de belangstelling. Helaas werd het ringhorloge, ondanks het verwachte gemak ervan, niet echt heel populair.

Maar nu is de mode terug! Dus als jij ook een beetje terug getransformeerd wilt worden naar de jaren 60, nou dat kan! Het vinger horloge van nu is zelfs heel opwindend te noemen, zonder dat het op zichzelf opgewonden hoeft te worden. Want het ingebouwde quartz uurwerk zorgt wel voor een uiterst nauwkeurige tijdregistratie.

Mooi, duurzaam en comfortabel

Een vingerhorloge van Actioncam-Mania is mooi, duurzaam en comfortabel. Vergeet echter niet om het af te doen als jij jouw handen wast, doucht of wil gaan zwemmen, want het is niet waterdicht.

Deze speciale ringstijl maakt het natuurlijk wel handiger voor dagelijks gebruik, en zijn elegante uiterlijk maakt het uitermate geschikt voor allerlei sociale aangelegenheden zoals dates of feestjes. En je zou het ook nog eens goed kunnen combineren met een ander heel uniek en modern sierraad: de smart ring. Want door een slimme ring van i-Mania te dragen, kan het met diverse innovatieve functies niet alleen jouw mobiel gebruik veraangenamen, maar kan het jou eveneens een gezondheidsboost geven (*).

Er zijn tegenwoordig velerlei creatieve horloges verkrijgbaar. Maar als jij een nieuw horloge nodig hebt of zoekt en iets speciaals wenst, denk dan aan zo’n bijzonder ring horloge voor om jouw vinger. Het is zeker een gespreksstarter wanneer iemand de volgende keer aan jou vraagt hoe laat het is.

vinger horloge

(*)Jakcom smart ring