Een saddle bag van Actioncam-Mania en andere outdoor tassen.

Een fietstas voor op de bovenbuis van jouw fiets is een bijzonder handige toevoeging. Het is een ideale plaats voor het opbergen van snacks en andere kleine items, maar is het ook een geweldige accessoire voor dagenlange verkenningen in de fijne buitenlucht.

We horen vaak dat zo’n bovenbuistas een ‘gastank’ wordt genoemd, dankzij een vorm die doet denken aan de motorcross bike uit de jaren zeventig. Zoals je zou verwachten is een bovenbuistas direct op de stang achter het stuur gemonteerd en wordt vaak vastgezet met een aantal klittenbandbanden om het zo te helpen stabiliseren.

De opslagruimte van een outdoor bovenbuistas is behoorlijk aangenaam te noemen en biedt met één hand een prettig ontvangst tot allerlei snacks en energierepen. Ze zijn ook perfect voor andere items die een gemakkelijke toegang vereisen, zoals een multitool, een mobiele telefoon, verlichting... of voor diegenen die het niet kunnen laten: een paar ijskoude biertjes!

Een bovenbuistas is geweldig voor de expeditiefietser, maar ook geschikt is voor een lange weekendrit of ander evenement. Het biedt de fietspiloot in elk geval een uiterst gemakkelijke toegang tot hetgeen wat opgeborgen is in het ‘cockpit’ gedeelte van de fiets.

De zogenaamde saddlebag fietstassen van Actioncam-Mania voor aan je frame zijn van een hoge kwaliteit en bieden een anti-slip ritsontwerp. Ze zijn voorzien van vier compartimenten en kunnen ook heel uitstekend meegedragen worden bij andere buitensporten. Met hun waterdichte functie houden ze alles binnenin optimaal veilig tijdens je trip.

Daarnaast biedt Actioncam-Mania.nl tevens andere handige camouflage bags aan. Zo zijn er diverse outdoor draagtassen, sling bags en rugtassen. Ze zijn veelal vervaardigd uit supersterk Nylon materiaal en bieden hun gebruiker een uiterst duurzaam, praktisch en veelzijdig draagvermogen aan. Vergeet hierbij ook zeker niet hun beschermende schokbestendige binnenvoering!

Heel speciaal is ook de 10-in-1 multifunctionele heuptas met tactische riem te noemen. Deze ideale accessoiretas zou menig Wonder Woman, Rambo of MacGyver flink jaloers maken met al zijn praktische opbergvakjes voor allerlei gewiekste (survival-) tools. Zijn draagriem met snelsluiting is geschikt voor iedere heupomvang tussen de 80 en 105 cm.

Voor alle type sportievelingen en fietsers biedt Actioncam-Mania zo pientere opberg oplossingen voor als je wenst dat jouw voeding en andere essentiële zaken direct binnen handbereik zijn. Het zijn vooral praktische oplossingen om al jouw speciale of geroutineerde avonturen keer op keer tot een succes te maken.

Actioncam-Mania levert jou graag zo’n wereldse outdoor saddle bag die vrijheid en avontuur ademt!

https://www.actioncam-mania.nl/camera-95/outdoor-bags/saddle-bag