Als je ooit drone video opnames hebt gezien, dan heb je waarschijnlijk ook wel eens overwogen om er zelf één aan te schaffen. Maar vervolgens begin je er over na te denken over hoe duur ze zijn èn hoe gemakkelijk ze kunnen crashen of zelfs breken. Heel misschien zou jij jezelf na deze gedachte dit idee zelfs afraden...

Maar wat als er nou een manier was om een luchtopname te verkrijgen zonder een drone te hoeven gebruiken, of een extreem lange selfiestick! Nou, Actioncam-Mania.nl heeft daarvoor wel wat fraais voor jou, namelijk een unieke selfie parachute actiecamera tool!

In wezen is dit een GoPro mount met vleugels om het volop stabiliteit te geven wanneer jij het hoog de lucht in gooit. Zodra het de aanbevolen hoogte van 6 to 8 meter heeft bereikt, dan worden de veerbelaste vleugels automatisch uitgeklapt, waardoor z’n gewicht die GoPro in de parachute naar de aarde richt. Op dat moment blijft de action cam video of time-lapse foto’s maken terwijl deze al zwevend in jouw handen terugkeert.

Mocht jij deze selfie parachute nou nèt even niet te pakken kunnen krijgen, dan beschikt de basis ervan gelukkig over een ingebouwde bumper die de actie camera alsnog beschermt tegen een beschadiging of bekraste lens. Mits de ondergrond waarop het belandt natuurlijk niet extreem ruig is. Een rotslandschap is dus af te raden, maar lekker zacht gras blijft ideaal.

Deze selfie parachute actiecamera tool kan alsook drijven, wat het absoluut een leuk tijdverdrijf zou moeten maken op bijvoorbeeld het strand of in een buitenzwembad. Het is uiteraard wel logisch en van belang dat jouw actioncam waterdicht is...

Met een compact formaat plus een gewicht van slechts 100 gram (zonder de action cam) is de selfie parachute klein genoeg om gemakkelijk mee te nemen. En het levert een fris perspectief, want er zijn namelijk altijd wel wat verrassende momenten vast te leggen wanneer jij foto’s en video’s vanuit de lucht maakt!

Het is dan ook absoluut een geweldige partner om het op al jouw avonturen of dagtochten mee te nemen. En het gebruikt eveneens geen batterijen, dus hoef je het ook niet op te laden.

Vergeet die drone nog maar even, want deze unieke selfie parachute geeft je camera ook echt vleugels!

Ben jij er al klaar voor om jouw actiecamera met een selfie parachute van Actioncam-Mania te laten vliegen? Wacht dan niet langer en ga vliegensvlug naar de verkooppagina om dit mogelijk te maken!

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=parachute+selfie