Laten we eens beginnen met een flauw grapje: Er komt een skelet bij de psychiater en het zegt tegen de psychiater: “Iedereen vindt dat ik bot overkom.” Antwoordt de psychiater: “Dat komt omdat je bij alles wat je zegt geen spier verrekt.”

Afgezien van het bekijken van dansende skeletten zoals in de vrolijke “Coco” tekenfilm zal in de meeste gevallen het zien van een geraamte weinig positieve beelden opleveren.

Daar zullen wij van Actioncam-Mania nu gelijk even een klein beetje verandering in aanbrenging. Want als wij hier de voorraadkast opentrekken dan vinden we wel een heel goed ogend en bijzonder type skelet.

Een zeer fraai transparant skeletje om precies te zijn met als latijnse roepnaam ‘Habitationem Heros Ossa’, of bij jou wellicht beter bekend als de ‘Hero Skeleton Housing’.

Deze slimme lichtgewicht skeletonbehuizing beschermt jouw draagbare GoPro Hero camera absoluut voortreffelijk, zolang je die Skeleton Housing maar in een droge omgeving gebruikt.

Jouw Hero camera is namelijk niet waterdicht in combinatie met een skeletonbehuizing. Met zijn open zijkant biedt dit handige hulpmiddel wel een heel eenvoudige toegang tot een live video weergavekabel en is er ook ruimte voor de bevestiging van een oplaadkabel. De opening zal er tevens voor zorgen dat je GoPro Hero lekker koel blijft.

Het supersterke strakke ontwerp met zijn platte glas zorgt daarnaast optimaal voor het behoud van de Hero zijn superieure HD video kwaliteit. En het verbetert alsmede de kwaliteit van de geluidsopnamen wanneer het op niet winderige locaties gebruikt wordt.

De GoPro skeleton behuizing is kortom perfect voor het maken van video’s en foto’s terwijl het jouw Hero camera op-en-top beschut.

Kan ik hierop niets anders toevoegen dan de observatie dat Actioncam-Mania alles uit de kast zal trekken om die ingewanden van jouw GoPro veilig bijeen te houden.

Actioncam-Mania.nl is je trouwe beschermheer die jouw GoPro Hero altijd heldhaftig bijstaat!

https://www.actioncam-mania.nl/hoezen/gopro-skeleton-housing