Leg nu ook perfect gestabiliseerde beelden vast die fijn vloeiend lopen en er zo dus buitengewoon goed uitzien. Of je nou wandelt, fietst of jouw kinderen in een park aan het achtervolgen bent, dat maakt niet uit. Maar ga nu als een echte pro door het leven. Met jouw eigen GoPro wel te verstaan!

Een goede stabilizer grip is een fantastisch hulpmiddel die elke sportliefhebber of GoPro-amateur ten goede zou moeten komen. Wij weten dat jouw tijd waardevol is en daarom hebben we hieronder een aantal zeer betaalbare keuze mogelijkheden voor jou samengesteld waarvan wij van Actioncam-Mania.nl absoluut weten dat die echt hun geld helemaal dubbel en dwars waard zijn.

Een hele eenvoudige maar doeltreffende handgreep is de zeer licht van gewicht TMC GoPro HR203 Monopod. Deze handige rakker is verkrijgbaar in veel blitse kleuren, is gemakkelijk in de hand vast te houden, weegt slechts 106 gram en is voorzien van een pols veiligheidsriem plus een schroefaansluiting onderaan om hem op een statief of pole vast te zetten. Dit is niet alleen een prima kwalitatief hulpmiddel, maar je kan hem tevens onderwater met je meenemen.

Als je jezelf flink tot de tanden wenst te bewapenen met een perfect stabiele handgreep, dan hebben wij een speciale Puluz grip voor jou die volledig om jouw knokkels gaat. Hij lijkt een beetje op een boksbeugel, maar natuurlijk gebruik je hem niet om de weg vrij te maken voor het maken van jouw super actiebeelden. Deze ultra stevige kunststof handheld grip is zeer geschikt voor het maken van zelf portretten, of het maken van foto’s zonder dat je andere mensen om hulp hoeft te vragen. Ziet er absoluut erg stoer uit zo’n PULUZ boksbeugel voor je GoPro!

Als laatste behandelen we hier de TMC GoPro HR391. Dit is de perfecte handgreep voor het maken van top actie-opnamen. Deze zogenaamde “shutter trigger” geeft jou een totale controle over je GoPro opnames, of dit nu onder of boven water is. De HR391 maakt een complete bediening met één hand mogelijk. Hij drijft tevens in het water en als jij wenst te duiken kan je het met een waterdichte lichtbron combineren.

Welke handige stabilizer grip jij ook als buddie voor jouw actiecamera uitkiest, Actioncam-Mania.nl is jouw stabiele kammeraad voor een fijn GoPro leven.

Stabiel in je GoPro leven staan doe je samen met Actioncam-Mania.nl

 

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=hr203

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=puluz+knokkels

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=hr391