De GoPro wereld bestaat in korte lijnen uit vier type wereldontdekkers: dromers, tobbers, doeners en snel marcheerders.

De GoPro dromer beschikt over een grote verbeeldingskracht en fantasie. Hij of zij kan concrete situaties vanuit allerlei invalshoeken bekijken en tevens vlug allerlei verbintenissen leggen. Deze GoPro dromers zijn meestal personen die erg creatieve ideeën hebben voor de creatie van spectaculaire beelden van hun GoPro avonturen.

Een GoPro tobber heeft het moeilijker met zijn (dag)dromen. Misschien heeft deze sukkelaar het moeilijk met het stoere GoPro leven of heeft hij/zij met nachtmerries te kampen wegens gebrek aan ervaring... of wellicht ontbreekt het vertrouwen wegens missend opwekkend GoPro materieel...

De GoPro doener kent geen pieker gedachtes. Vlot dat die is gaat hij vol goede moed op avontuur. Voorbereid dat ie is kan hij iedere heftige situatie aan en zorgt hij/zij ervoor dat die grote GoPro wereld met al zijn mogelijkheden compleet uitgebuit wordt. De wereld is z’n oester en de pareltjes ervan zijn perfect in de GoPro beelden terug te zien!

Als laatste, maar niet met de minste bravoure, is er de GoPro snel marcheerder. Brutaal dat ie is gaat deze kamikazepiloot doldwaas de wijde GoPro wereld in. Je moet hem of haar wel echt waarderen, want waar die ook is... daar gebeurt wat!

Dit zijn personen die allerlei gevaarlijke, grove, soms zelfverwondende stunts en streken uitvoeren... en hun GoPro was erbij voor het bewijs! MTV noemde zulke individuen vroeger een Jackass en maakte daar een hele beruchte reality serie over plus zelfs twee complete bioscoopfilms!

Wat voor soort GoPro avonturier jij jezelf ook kan noemen, je wilt toch niet zo’n waaghals zijn die ieder moment zijn eigen vertrouwde GoPro kan verliezen. Daarom hebben wij van Actioncam-Mania.nl maar één advies:

Word geen tobber zonder GoPro bobber wanneer je in het diepe springt!

Jaja dames en heren... Het staat dus als een bobber-paal boven water... met de juiste Actioncam-Mania.nl accessoires krijg je zeker geen GoPro kater!

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=GoPro+bobber