Het is (bijna) umbrella en raincoat time! Houd jezelf comfortabel droog!

Als je aan een umbrella of raincoat denkt, dan kan je natuurlijk bijna niet anders dan geassocieerd worden met Engeland alwaar het volgens sommigen vaak regent.

En misschien hebben ze ook wel een beetje gelijk, want statistieken tonen aan dat het er gemiddeld 156 dagen per jaar regent!

Iconische umbrella

Sommige delen van Engeland zijn echter veel natter dan andere en des te verder jij er naar het westen gaat, des te groter de kans is dat jij inderdaad die iconische umbrella tevoorschijn moet toveren.

In het kikkerlandje Nederland is, volgens gegevens, de jaarlijkse neerslag hoeveelheid in de periode van 1910 tot 2017 gelijkmatig gestegen van 690 naar 874 millimeter. Dit is een helaas een toename van 27% in 108 jaar! Die stijging is eveneens in België voelbaar.

Juiste ‘attitude’

Tsja, het weer bij ons is misschien niet altijd wat je ervan hoopt...

Maar het zou dan zeker zonde zijn om binnen te blijven zitten en behoorlijk te klagen over die onaangename regen, want wellicht zou jij dan zelfs die aankomende paar regenachtige dagen niet eens meer de deur uit kunnen gaan!

Dit alles is absoluut niet de tijd om direct te gaan huilen, want met correcte regenkleding of andere waterproof tools, plus de juiste ‘attitude’ kan je ongeacht het weer echt wel flink genieten in een land waar het regelmatig regent.

Actioncam-Mania bereidt jou om deze reden voor op van alles wat maar uit de lucht mag vallen, door middel van de klassieke ‘umbrella’en ‘raincoat’, tot een handige kleurrijke poncho voor de kids en nuttige regen pakken voor fietsers en motorrijders.

Doorschemeren

Ook heel leuk en vooral modieus voor de dames zijn er transparante poncho’s die jouw stijl eronder toch nog aangenaam laat doorschemeren. Jazeker, het oog wenst natuurlijk ook wat!

En of het nu hard regent, of zoals de Engelsen het zeggen: “It's raining cats and dogs”, of dat het nu wat motregent...  Zo’n umbrella of raincoat van Actioncam-Mania helpt je prima om jezelf comfortabel droog te houden.

Voorgeschoteld

Dus wat voor weer je ook voorgeschoteld krijgt deze nazomer en herfst: Voel je zelfverzekerd en stijlvol met een nieuwe paraplu, regenjas, poncho of regenpak! Want wij van Actioncam-Mania houden je wel droog en beschermd bij slecht weer in de lage landen!

umbrella raincoat