Natuurlijk: Een fietsstuur mount!

Vind jij het leuk om een avontuurlijke reis met je fiets te maken? Het zou dan uiteraard geweldig zijn als je ieder stukje van jouw geheugen opslaat in je ‘levensalbum’.

Tijdens het fietsen moet jij (meestal) jouw beide handen gebruiken om de fiets vast te houden, opdat je zo jouw veiligheid op de fiets kunt garanderen.

Dus hoe kunnen we dan die beelden van onze geweldige reis vastleggen als we slechts twee handen hebben en die nodig hebben om de fiets vast te houden? Dit is echt niet echt zo’n ingewikkelde vraag hoor, want wij hebben die al voor jou opgelost: Via een fietsstuur mount natuurlijk!

Reis veilig in stijl

De stuurfietshouder zal al het werk voor je doen. Via een GoPro of andere actiecamera, waarmee jij met een HD videokwaliteit de reis vastlegt, tezamen met een stevig fietsstuur mount aan het stuur van Actioncam-Mania, zal jij elk opgenomen moment van jouw reis in stijl en wettelijke veiligheid waarderen.

Het vinden van de juiste fietsstuur mount, welke duurzaam is en prima geschikt is voor jouw fiets, is echt heel eenvoudig via Actioncam-Mania.

Compatibiliteit en flexibiliteit

Dus wanneer fietsen (of motorrijden) je hobby is èn je geweldige beelden wilt maken tijdens dit soort activiteiten, dan is deze aanbevolen mount je allerbeste keus.

In termen van compatibiliteit is het compatibel met alle GoPro camera’s en met andere actiecamera’s die dezelfde bevestiging ondersteunen.

Het beschikt veelal over een halfronde mount die het monteren op het stuur van een fiets vergemakkelijkt. Daarnaast kan het op verscheidene manieren worden aangepast om altijd voor een probleemloze camerahoek te zorgen.

Dankzij deze grote flexibiliteit kan je de beeldhoek zo nu en dan veranderen en zowel beeldmateriaal aan de voorzijde als naar achteren opnemen. Zo kan jij absoluut zeker als een prof filmen!

Waar te monteren

Er zijn twee veelgebruikte manieren om een actioncam aan de voorzijde op je stuur te monteren: bovenop of eronder.

Deze keus wordt meestal bepaald door het feit of jij nog andere dingen op je stuur moet monteren. Bovenop je stuur kan jij de knoppen van jouw camera verweg het gemakkelijkst gebruiken, maar het kan dan in de weg van andere belangrijke accessoires zijn...

De optie om het aan de onderzijde van het stuur te monteren houdt de camera uit de buurt van jouw mogelijke verlichting, GPS eenheid, smartphone aansluiting of iets anders dat jij eveneens op jouw stuur kunt monteren.

Andere plaatsingsmogelijkheden

Je kan die fietsstuur mount overigens ook nog op verschillende andere buizen van de fiets bevestigen voor het verkrijgen van interessante opnamen, maar in de meeste gevallen is dit niet de ideale oplossing om dit gedurende de gehele fietstrip toe te passen.

Attentie biker! Ben je er klaar voor om jouw volgende rit te filmen? Doe dit gebroederlijk samen met Actioncam-Mania.nl

https://www.actioncam-mania.nl/houders-steunen/fietsstuur-mount

Bevat info van 5top10best & bicycleuniverse