Gelukkig nieuw hondejaar!

2018 is namelijk het jaar van de hond in de Chinese astrologie. De hond, onze geliefde viervoeter is al eeuwenlang onze trouwe en dierbare diener. En ook al is niet iedereen een hondenliefhebber, zo’n hond kan af en toe toch behoorlijk handig zijn.

Bijvoorbeeld als beschermer van het baasje of als een kleine vriend die loyaal en leuk is voor jou en wellicht je kinderen. Een hond kan ook vaak de eenzaamheid verdrijven. Je kan ze knuffelen, ermee spelen en er uiteraard tegen praten...

Soms is een hond ook een echte levensredder. De bekendste is waarschijnlijk de Sint-Bernard hond. Dit ras is gefokt uit de honden die vroeger door de Augustijner monniken van het hospitium op de Grote Sint-Bernhardpas gebruikt werden als reddingshond.

Befaamd is de hond Barry, die 40 of meer mensen het leven gered zou hebben. En ondanks dat het vaatje met brandewijn (of stroh rum), welke de hond voor de verkleumde reizigers meedraagt, een zeer bekend icoon is... schijnt het een groot verzinsel te zijn.

Dat de mens op al zijn avonturen voldoende vocht nodig heeft om optimaal te presteren is absoluut geen fabel. Zonder water kunnen wij als mens namelijk niet functioneren.

Om deze reden biedt Actioncam-Mania.nl het juiste hulpmiddel aan om iedere GoPro avonturier hulp te bieden. We noemen dit een Kettle-bag voor een veldfles of waterfles waarin je gemakkelijk jouw belangrijke levensvocht kan meedragen!

Elke dag behoort een mens immers tussen de anderhalve tot twee liter te drinken. Zelfs nog meer bij warm weer of als je veel transpireert bij zware fysieke inspanning.  En we bedoelen met dit levensvocht dan uiteraard écht water en geen alcoholische versnaperingen... want dat zorgt alleen maar voor een supersnelle K.O.

Laat al jouw GoPro avonturen dus niet in 't water vallen door het gemis van een goede bron, maar start al jouw expedities met een goed gevulde Kettle-bag houder van Actioncam-Mania.nl... jouw echte waterridder in nood!

https://www.actioncam-mania.nl/camera-85/outdoor-bags/kettle-bag?limit=45