Rain or Shine! Ongeacht het weer en ongeacht de omstandigheden blijft de herfst een prachtig seizoen om er met jouw actie camera op uit te trekken. Het maakt vaak ook niet uit of het nou een beetje regent of dat het zonnetje schijnt.

Je weet immers: na die regen komt er uiteraard wederom zonneschijn. Want na een beetje onder de waterdruppels te lijden komt er opnieuw een zonnige periode van verblijden... Ook al zal dit niet echt lukken wanneer die neerslag jouw kostbare actie camera of accessoires beschadigd heeft...

Dus wees verstandig en trek er dus niet alleen op uit met een regenjas en/of paraplu, maar tevens met een zachte weerbestendige TMC camera hoes.

Zo’n TMC Sport Gear case van Actioncam-Mania biedt ruimte voor 2 actie camera’s  en is intern voorzien van bescherm bandjes om deze camera’s vast te zetten . Daarnaast biedt het ook opslagruimte om verschillende accessoires op te bergen.

Het bevat een opbergnet aan de binnenkant en alsmede een binnenzak met ritssluiting. Ook is deze hoes vervaardigd uit duurzaam nylon met weerbestendige ritsen. Al met al zijn de afmetingen van deze handige opbergtas: 20 x 20 x 7cm. Of te wel compact genoeg om hem handzaam overal naar toe te nemen.

En of het nu wandelen of fietsen is, of het opvangen van andere actieve beelden in deze mogelijk wat donkere dagen, de herfst buitenpret biedt talloze pareltjes om jou ermee te verbazen. Want zodra het moment zich aandoet dat de zon zich dichter bij de horizon nestelt, transformeert de herfst de buitenwereld in een flink sprookjesachtige omgeving!

De bladeren beginnen van kleur te veranderen en laten zachtjes hun greep op de bomen vrij. Er is absoluut geen betere tijd voor romantische wandelingen dankzij deze betoverende gekleurde bossen.

Of bezoek een natuurgebied zoals de Biesbosch, Oostvaardersplassen of in de duinen. Maak aldaar een heerlijk frisse uitgebreide wandeling en sta versteld van al het moois dat je hier te zien krijgt. Lekker uitwaaien op het strand kan alsook een verademing zijn!

De huurprijzen van boten dalen soms ook in het herfstseizoen, wat een aangename reden kan zijn om in de herfst een geweldige tijd te beleven door de waterwereld te bezoeken.

Hoe dan ook, wat je nou wel of niet wenst te doen in jouw actieve herfstleven, vergeet niet jouzelf goed in te pakken èn die actie camera rakker van jou goed in de watten te leggen met een zachte TMC hoes van Actioncam-Mania.nl

En na al dit mogelijke koele outdoor herfstgedoe kan een warme chocolade melk met marshmallows het leven thuis ook prettig verwarmend maken terwijl de regen tegen het raam tikt. Vergeet ook niet zo’n knusse Netflix marathon niet vanaf de bank!

Wat je ook doet: een zachte weerbestendige TMC hoes van Actioncam-Mania.nl beschermt je actie camera goed!

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=zachte+TMC+hoes