Zelf doen! Met de GoPro Hero 5 selfie stick van Actioncam-Mania!

GoPro Hero 5 selfie stick

Met een GoPro Hero 5 wil je vaak je omgeving filmen, maar als je ook eens jezelf op de film wilt zetten komt een GoPro Hero 5 selfie stick hiervoor van pas. De selfie stick kennen we natuurlijk van smartphones en gewone camera’s, maar ook voor de GoPro Hero 5 is er een selfie stick, die je bij Actioncam-Mania kunt kopen. Je hebt zelfs meerdere modellen waaruit je kunt kiezen. Elke GoPro Hero 5 selfie stick heeft weer zijn eigen bijzondere eigenschappen, zodat je voldoende keuze hebt om je ideale GoPro Hero 5 selfie stick te vinden. Een GoPro Hero 5 selfie stick van Actioncam-Mania is van goede kwaliteit en is desondanks verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. Voor een bescheiden bedrag voeg je met een GoPro selfie stick een nieuwe dimensie toe aan filmen met je GoPro camera.

Een uitschuifbare of opvouwbare GoPro Hero 5 selfie stick

Je kent vast de uitschuifbare selfie sticks wel. Deze zijn ook verkrijgbaar als GoPro Hero 5 selfie stick. Je schuift ze uit als je wilt filmen, waarbij je zelf kunt kiezen hoe ver de afstand moet zijn, tot een bepaald maximum. Voor het vervoeren schuif je hem weer helemaal in elkaar, waardoor de GoPro Hero 5 selfie stick zo weinig mogelijk ruimte in je koffer of backpack inneemt. Wat je misschien niet wist, is dat je ook voor een opvouwbare GoPro Hero 5 selfie stick kunt kiezen. Het voordeel van dit type GoPro Hero 5 selfie stick is dat je deze niet alleen rechtuit uit kunt klappen, maar ook in allerlei bijzondere hoeken. Zo is het dan bijvoorbeeld mogelijk om om een hoekje te filmen, of jezelf vanuit allerlei bijzondere camerastandpunten vast te leggen.

Lees voor je een GoPro Hero 5 selfie stick gaat bestellen eerst de beschrijving door, dan weet je wat voor features de selfie stick allemaal heeft. Overigens heb je bij Actioncam-Mania altijd 14 dagen bedenktijd. Dus mocht je toch de verkeerde GoPro Hero 5 selfie stick gekocht hebben, dan kan je hem binnen 14 dagen altijd terugsturen.

Wij leveren je GoPro selfie stick snel bij je thuis af

Actioncam-Mania hanteert korte levertijden voor je bestelling. Is je GoPro Hero 5 selfie stick op voorraad – zoals meestal het geval is – en bestel je voor 17.00 uur, dan verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog. De verzendkosten houden we bewust zo laag mogelijk en tezamen met onze gunstige prijzen zorgt dit voor een uniek aanbod.

Ook voor een GoPro Hero 5 selfie stick kan je terecht bij Actioncam-Mania, dé Nederlandse specialist in GoPro accessoires!

There are no featured products matching the selection.

Artikelen 1 tot 10 van 71 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 10 van 71 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5