Goede kwaliteit GoPro mount vind je bij: Actioncam-Mania

GoPro mount

Maak je actievolle filmpjes met een GoPro camera, dan kan je eigenlijk niet zonder een GoPro mount. Voor veel filmpjes, bijvoorbeeld tijdens het fietsen of surfen, heb je beide handen nodig en wil je dus niet met één hand je GoPro camera vasthouden. Je kunt dan minder stunts uithalen en loopt het risico dat je camera valt. Met een GoPro mount bevestig je dan bijvoorbeeld je camera aan je fiets, waardoor je beide handen vrij kunt houden voor het fietsen zelf. Naast fietsmounts kan je ook denken aan helmmounts en backpack clips. Elke hier genoemde GoPro mountkan je vinden in het assortiment van Actioncam-Mania, in Nederland dé specialist in GoPro accessoires. Niet alleen zijn ze bij ons allemaal te koop, we bieden ze je ook aan tegen aantrekkelijke prijzen. Je betaalt nooit teveel voor een GoPro mount, en de kwaliteit is in alle gevallen goed. Daarnaast leveren wij je GoPro mount snel bij je thuis af en worden de verzendkosten zo laag mogelijk gehouden.

Wij hebben de GoPro mount die je zoekt

In de categorie Houders & Steunen kan je de GoPro mount vinden waar je naar op zoek was. Deze categorie is weer onderverdeeld in subcategorieën, zoals helm mounts, fietsstuur mounts en backpack clips. Wil je je GoPro camera aan je eigen lichaam bevestigen, bijvoorbeeld op je borst of op je pols, kijk dan in onze categorie Accessoires. Elke GoPro mount is eenvoudig te bevestigen, bijvoorbeeld aan je fietsstuur. Bevestig je vervolgens je camera op de GoPro mount, dan laat hij niet meer los. Ook als je over ruig terrein fietst zal je camera niet uit de GoPro mount vallen. Bekijk wel even voor welke types GoPro Hero camera’s een bepaalde GoPro mount geschikt is, en of het geen mount voor een ander merk action camera betreft. Mocht je een verkeerde keuze maken of mocht de GoPro mount niet bevallen, dan kan je hem binnen 14 dagen altijd terugsturen en krijg je je geld terug.

Je hebt je bestelling snel in huis

Actioncam-Mania werkt met een grote voorraad. Bestel je een GoPro mount, dan is het zeer waarschijnlijk dat wij hem gewoon op voorraad hebben. Plaats je je bestelling voor 17.00 uur, dan verzenden wij in dit geval je bestelling dezelfde dag nog. Betalen kan via meerdere handige en tevens veilige betaalmogelijkheden. De verzendkosten houden wij zo laag mogelijk, vanaf €2,95 als het pakketje door de brievenbus past.

Maak de meest spectaculaire filmpjes met een GoPro camera en een GoPro mount van Actioncam-Mania!

There are no featured products matching the selection.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina