Maak de mooiste selfies maak je met de GoPro selfie stick

GoPro selfie stick

Aan het veelzijdige en uitgebreide aanbod aan GoPro accessoires van Actioncam-Mania mag een GoPro selfie stick natuurlijk niet ontbreken. Een GoPro camera is fantastisch in het filmen van snel bewegend beeld, maar soms wil je gewoon een mooie selfie maken. De makers van GoPro accessoires hebben hieraan gedacht, en daarom heb je veel keuze op het gebied van een GoPro selfie stick. Sommige selfie sticks zijn tevens een monopod die je in de grond kunt steken. Een GoPro selfie stick is vaak ook uitschuifbaar, wat het vervoeren makkelijker maakt. Een GoPro selfie stick van gerenommeerde accessoirefabrikanten kan je bij Actioncam-Mania bestellen tegen een aantrekkelijke prijs en onder gunstige voorwaarden. Je kunt dus snel beginnen met het maken van mooie selfies met je GoPro camera.

Kies je ideale GoPro selfie stick

Je hebt bij Actioncam-Mania veel keuze als het gaat om een GoPro selfie stick. Vaak zijn deze selfie sticks uitschuifbaar, waardoor je dus niet de gehele lengte hoeft te vervoeren. We verkopen echter ook GoPro selfie sticks, meerdere modellen zijn, die opvouwbaar zijn. Het voordeel hiervan boven een uitschuifbare GoPro selfie stick is dat je ze in een bijzondere hoek kunt buigen. Zo kan je filmen vanuit hoeken die anderszins moeilijk of helemaal niet te behalen zijn. Sommige selfie sticks zijn ook geschikt voor andere action cams en zelfs voor smartphones. Heb je echter een GoPro camera, kijk dan wel even voor welke modellen de GoPro selfie stick geschikt is. Bij elk artikel op onze site staat vermeld met welke GoPro camera’s of andere camera’s je dit accessoire kunt gebruiken. Overigens heb je bij Actioncam-Mania altijd 14 dagen bedenktijd, dus mocht je GoPro selfie stick niet bevallen, dan kan je deze terugsturen, mits onbeschadigd.

Alle artikelen die wij verkopen, waaronder deze selfie sticks, zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten. Ondanks de voordelige prijzen heb je altijd een kwaliteitsproduct in handen, dat je met veel plezier in combinatie met je GoPro camera kunt gebruiken.

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Actioncam-Mania hanteert een gestroomlijnd bestel- en betaalproces. Je kunt betalen via meerdere handige en veilige betaalopties. Onder andere PayPal, iDEAL en creditcards behoren tot de mogelijkheden. Plaats je je bestelling voor 17.00 uur en is het artikel op voorraad, wat meestal het geval is, dan verzenden wij je GoPro selfie stick of andere artikel(en) dezelfde dag nog. De verzendkosten houden wij bewust zo laag mogelijk.

Actioncam-Mania is jouw specialist op het gebied van GoPro accessoires, waaronder een GoPro selfie stick!

There are no featured products matching the selection.

Artikelen 1 tot 10 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 10 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5