GoPro statief staat voor je klaar bij GoPro-Mania

GoPro statief

Met een GoPro statief kun je je GoPro camera stevig neerzetten. GoPro camera’s worden vaak gebruikt om filmpjes te maken terwijl je beweegt, bijvoorbeeld bij het uitoefenen van extreme sporten. Soms wil je jezelf echter filmen vanaf een vast punt, en dan heb je een GoPro statief nodig. Gelukkig zijn GoPro camera’s zo populair dat bedrijven ook statieven op de markt hebben gebracht. Bij GoPro-Mania verkopen wij het handige GoPro statief die je zoekt om stabiel te kunnen filmen vanaf een vast punt.

Met een GoPro statief kan je stabiel filmen

Natuurlijk is het leuk om je GoPro camera aan je helm, fiets, backpack of borst vast te maken met een strap of mount. Je filmt dan de actie vanuit de eerste persoon. Deze mounts en aanverwante accessoires zijn volop te verkrijgen bij GoPro-Mania.

Maar het kan ook zijn dat je vanaf een vast punt gefilmd wilt worden, als je bijvoorbeeld een truc uitvoert op je BMX fiets of skateboard. Dan komt een goed GoPro statief van past, die je ook bij GoPro-Mania kunt verkrijgen.

Wij hebben een compleet GoPro statief voor je, geschikt voor alle modellen GoPro camera. De voet van het statief is zo gevormd dat het statief ook geplaatst kan worden op een enigszins oneffen ondergrond. Film je dus op ruig bosterrein of in de bergen, dan kan dit gewoon met dit GoPro statief.

Een losse tactische greep voor een GoPro is ook bij GoPro-Mania verkrijgbaar. Deze is gemaakt van stevig aluminium. GoPro-Mania biedt je ook een statief dat uitschuifbaar is en dat je ook als selfiestick kunt gebruiken. Met zo’n statief kan je dus meerdere kanten op. Naast statieven hebben wij nog een uitgebreid aanbod aan selfiesticks en monopods.

Let bij het kopen van een GoPro statief wel even op voor welke modellen GoPro camera’s het statief geschikt is. Sommigen zijn universeel, maar anderen zijn alleen voor bepaalde modellen geschikt.

Koop je GoPro statief snel en gemakkelijk

Heb je het GoPro statief gevonden wat je zocht, dan kan je hem gemakkelijk bestellen en betalen. Je kunt gebruikmaken van veilige en handige betaalmethodes. Wij leveren onze producten snel, soms al de volgende dag. Daarnaast zijn de verzendkosten laag, soms maar €2,95.

Met een GoPro statief kan je nog meer mooie filmpjes maken met je GoPro camera. Je vindt je statief bij GoPro-Mania!

There are no featured products matching the selection.

Artikelen 1 tot 10 van 186 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 10 van 186 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5