De mooiste foto’s (van jezelf) met onze selfie stick

Selfie stick

Een selfie stick voor smartphones is bij de meeste mensen wel bekend, maar wist je dat je ook voor action camera’s een selfie stick kunt kopen? Actioncam-Mania is je aanbieder voor een handige selfie stick voor je GoPro, Xiaomi of andere action cam. Soms wil je je omgeving filmen met een action cam, bijvoorbeeld op de fiets of het skateboard, maar het is soms ook leuk om jezelf te kunnen filmen. Een selfie stick, die je bij ons tegen een aantrekkelijke prijs kunt verkrijgen, biedt je deze mogelijkheid.

Veel keuze voor je ideale selfie stick

Op het gebied van een selfie stick heb je bij Actioncam-Mania meerdere mogelijkheden. Zo zijn er natuurlijk om te beginnen de uitschuifbare modellen.
Je kunt jezelf van een afstandje filmen, en ben je klaar, dan schuif je de selfie stick weer in elkaar, zodat je hem gemakkelijk kunt vervoeren. Ook mogelijk is de opvouwbare selfie stick. Het voordeel hiervan is dat je hem recht uit kunt vouwen, maar ook in een bepaalde hoek. Zo wordt filmen uit bijzondere hoeken mogelijk. Sommige selfie sticks doen ook dienst als monopods. Je kunt zo’n selfie stick dan ook op de grond plaatsen en jezelf van een afstandje filmen.

Bij elke selfie stick vind je een uitgebreide beschrijving met de mogelijkheden. Je hebt overigens altijd 14 dagen bedenktijd, waarin je het product terug kunt sturen, mocht het toch niet bevallen. Naast selfie sticks zou je ook kunnen kiezen voor een stabilizer grip. Hiermee is het zeer eenvoudig om stabiel beeldmateriaal te schieten, zonder dat de camera alle kanten op zwabbert. Het is wel van belang om even goed te letten op voor welke modellen action cams de selfie stick geschikt is. Sommigen zijn speciaal gemaakt voor GoPro camera’s, anderen voor andere merken en sommigen zijn universeel. Gelukkig staat bij elke selfie stick duidelijk vermeld voor welke action cams je deze kunt gebruiken.

Je bestelling snel in huis

Bestellen bij Actioncam-Mania gaat zeer gemakkelijk. Je kunt betalen via allerlei handige en tevens veilige betaalmogelijkheden. Plaats je je bestelling voor 17.00 uur en is het artikel op voorraad, wat meestal het geval is, dan verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog. De verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden. Samen met onze gunstige prijzen betekent dit dat jij voor weinig geld kunt genieten van een goede selfie stick voor je action camera.

Haal meer uit je action cam met de accessoires van Actioncam-Mania, waaronder een handige selfie stick!

There are no featured products matching the selection.

Artikelen 1 tot 10 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 10 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5